FOTO / Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. E bine de tot!

01.11.2021, 10:28
FOTO / Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. E bine de tot!
FOTO / Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. E bine de tot!

Eliza Natanticu, partenera de viață a lui Cosmin Natanticu, arată spectaculos în costum de baie. Blonda are un trup cu forme mai mult decât apetisante, care atrag imediat atenția. Eliza și soțul ei formează una dintre perechile de vedete care participă în cel de-al patrulea sezon al show-ului ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1.

Eliza Natanticu este actriță și cântăreață. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg în anul 2016, când a participat la emisiunea ”X Factor”.

„Sunt actriță. Am crescut în Teatrul Odeon. Părinții mei sunt amândoi actori. Am jucat în piese de teatru de când aveam șapte ani. Acolo am prins clar microbul scenei. Simt că în mine zace ceva ce trebuie exprimat. Simt că lumea muzicală are nevoie de mai multe talente care pot cânta live și cred că pot fi unul dintre ele”, declara partenera de viață a lui Cosmin Natanticu, potrivit a1.ro.

Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. Blonda are forme care atrag toate privirle

Eliza Natanticu, în vârstă de 32 de ani, atrage imediat privirile, oriunde își face apariția. Este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, pe care știe foarte bine să și le pună în valoare.

Fotografiile în costum de baie pe care blonda le-a postat în mediul onlne au făcut furori în rândul internauților. Este super sexy și are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Eliza și Cosmin Natanticu, împreună la ”Asia Express”

Cosmin Natanticu, în vârstă de 41 de ani, și soția sa, Eliza, în vârstă de 32 de ani, au povestit de curând, pentru click.ro, cum a fost pentru ei participarea la ”Asia Express”, sezonul 4. ”De când a apărut primul sezon ne doream să mergem într-o asemenea aventură, însă nu s-a putut atunci. Dar imediat cum s-a ivit ocazia nici nu am stat pe gânduri!”, a spus Cosmin Natanticu.

Cei doi au povestit ce li s-a părut cel ma greu pe durata participări la reality show-ul respectiv: ”Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”.

citește și...