Cristina Spătar, cuvinte dure la adresa fostului soţ: ‘Nu am primit niciun leu de la el’

21.07.2019, 10:06
Cristina Spătar, cuvinte dure la adresa fostului soţ: 'Nu am primit niciun leu de la el'
Cristina Spătar, cuvinte dure la adresa fostului soţ: 'Nu am primit niciun leu de la el'
Cristina Spătar a vorbit despre perioada de după divorț, când a avut probleme financiare. Deşi acum trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat căruia nu vrea să îi dezvăluie numele, înainte de toate acestea, solista a trecut printr-un divorţ dureros.

Cristina Spătar, cuvinte dure la adresa fostului soţ: ‘Nu am primit niciun leu de la el’

Artista a explicat recent că fostul soţ nu a ajutat-o deloc din punct de vedere financiar. De asemenea, nici copiii săi nu au primit pensie alimentară.

Anul trecut, Cristina Spătar a fost evacuată din vila de la Crevedia, după ce omul de afaceri a adus-o în casă pe actuala lui soţie. Atunci s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert.

De nevoie, artista şi-a scos la vânzare colecţia de bijuterii şi a făcut credit pentru o nouă casă. Cântăreața și-a luat acum casă, unde locuiește șialături de iubit, care se înțelege de minune cu micuții ei.

‘Pentru oricine este greu, dar eu cred că Dumnezeu ajută mamele şi a fost mereu alături de mine. Am fost la Ierusalim şi i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi arate calea. Am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, am concerte, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu’, a declarat Cristina Spătar, în cadrul unei emisiuni tv.

Vedeta a afirmat, în cadrul unei emisiuni TV, că iubitul ei o răsfață cu tot ce poate: ‘Am prins ziua de naștere la mare, am stat șapte zile. De dimineață mi-au adus copiii și prietenul meu tort. A fost o zi faină, copiii sunt extraordinari.

El a dirijat totul, împreună cu bona. Merge foarte bine și faptul că e mai tânăr mă face să fiu conectată la tot ce se întâmplă. Mă ajută mult cu bussines-ul. Ne-am mutat de la apartament la o căsuță. Stăm împreună, e mult mai legată familia, copiii sunt fericiți. Suntem împreună de trei ani. Eu nu vreau să mă mai căsătoresc, dar avem o relație foarte frumoasă, e destul de matur pentru vârsta lui. La început am fost prieteni și m-a încurajat mult în perioada în care eram jos moral’, a mai declarat Cristina Spătar.

citește și...