FOTO / Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani. Era blondă și super sexy

15.01.2021, 12:24
FOTO / Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani. Era blondă și super sexy
FOTO / Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani. Era blondă și super sexy

Cristina Spătar a scos din albumul cu amintiri o fotografie din urmă cu mulți ani, de pe vremea când era blondă.

Cântăreața Cristina Spătar a dat publicității, pe contul său de socializare, o fotografie care datează din urmă cu 15 ani. În imaginea din anul 2006, vedeta era blondă și super sexy, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, cu un decolteu adânc. ”…amintire din 2006, blonda…?”, a notat artista în dreptul fotografiei.

Internauții au reacționat imediat.  ”Tu ești frumoasă indiferent de culoarea părului”, „Frumoasă ați fost și frumoasă sunteți”, ”Ai fost, eștio și vei fi frumoasă, mai ales că ai un suflet frumos”, ”Încântătoare”, ”Sunteți minunată”, ”Ești superbă”, ”Ești demențială blondă”, ”Decolteu îndrăzneț”, ”Frumoasă și sexy”, ”Wow, senzațional de frumoasă”, ”O adevărată regină”, ”Erai bombă pe atunci”, i-au scris aceștia Cristinei Spătar.

Cristina Spătar trăiește o o poveste de dragoste cu Tiberiu Vărzaru

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea. Pentru prima dată de la divorț, Cristina Spătar, în vârstă de 47 de ani, își face publică relația cu Tiberiu Vărzaru, ân vârstă de 26 de ani. Cei doi au petrecut Revelionul împreună pe Valea Uzului. Artista a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe imagini în care apare alături de acesta.

„Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț”, a declarat Cristina Spătar, pentru click.ro.

Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. Potrivit sursei menționate anterior, înainte de a deveni iubitul Cristinei Spătar, tânărul a mai avut o relație cu fiica cea mică a politicianului Vadim Tudor, Jeni, de aceeași vârstă cu el.

citește și...