FOTO / Cum arată Cristina Mihaela Dorobanțu în costum de baie. Prezentatoarea ”Puterea Dragostei”, impecabilă la plajă!

17.07.2021, 10:33
FOTO / Cum arată Cristina Mihaela Dorobanțu în costum de baie. Prezentatoarea ”Puterea Dragostei”, impecabilă la plajă!
FOTO / Cum arată Cristina Mihaela Dorobanțu în costum de baie. Prezentatoarea ”Puterea Dragostei”, impecabilă la plajă!

Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, s-a afișat la plajă. Prezentatoarea de televiziune este o apariție fără reproș în costum de baie.  Cristina Mihaela Dorobanțu afișează o siluetă de invidiat și un trup cu forme impecabile. Fanii au fost încântați să o vadă pe vedetă la plajă.

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a anului trecut. Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Prezentatoarea TV a postat, pe contul său de socializare, două fotografii de la plajă. În imagini, vedeta poartă un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare albastră, pe un umăr.

Costumul de baie i-a pus foarte bine în valoare silueta de invidiat și trupul cu forme fără reproș.

Cum arată Cristina Mihaela Dorobanțu în costum de baie. A primit numai complimente

Apariția în costum de baie a Cristinei Mihaela Dorobanțu i-a încântat pe fanii acesteia, care au lăufat-o pentru felul în care arată.

”Superbă”, ”Foarte frumoasă și arătați superb”, ”Citat:”O fată trebuie să aibă două lucruri: clasă şi să ştie să fie fabuloasă.”-Coco Chanel -Felicitari Cristina, ti se potrivește acest citat”, ”Superbă”, au fost câteva dintre mesajele primite de Cristina Mihaela Dorobanțu de la cei care o urmăresc în mediul online”.

Cum a ajuns Cristina Mihaela Dorobanțu să prezinte emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să prezinte show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”

”Eu urmăream fiecare episod al emisiunii „Puterea Dragostei” și îmi doream să ajung să prezint un proiect asemănător. La momentul respectiv, îmi doream să plec din țară și, când am aflat că mi se oferă șansa să prezint acest proiect, mi s-a părut că Universul a fost de partea mea. Cunoșteam formatul și eram un fan adevărat al emisiunii. Visasem atât de mult, îmi dorisem atât de mult și mă proiectasem într-un asemenea proiect, încât am ajuns acolo unde îmi doream”, a declarat critina Mihaela Dorobanțu. ”Cu siguranță nu a fost ușor la început, dar am muncit cu multă bucurie, mereu recunoscătoare că mi s-a oferit o asemenea oportunitate”, a adăugat ea.

Despre cât de greu i-a fost să plece în Turcia să prezinte show-ul, Cristina Mihaela Dorobanțu a spus: ”Nu m-am gândit foarte mult, am acceptat pe loc, pentru că mergeam să-mi îndeplinesc un vis. Am plecat singură, cu câteva valize către Istanbul… În vama turcească a fost o defecțiune de sistem și am rămas fără internet, singură, doar eu cu șoferul, timp de șase ore. Am realizat ce mi se întâmplă, că plec singură în lume. Dar îmi doream să trăiesc visul la intensitate maximă și mi-am jurat că nu voi dezamăgi. După un an, pot spune cu mâna pe suflet că am muncit foarte mult, am avut mult noroc și protecția lui Dumnezeu”.

citește și...