FOTO. Cum arăta Brigitta Gheorghe de la „Chefi la cuțite” pe vremea când era o cântăreață celebră. Era total schimbată

05.11.2022, 08:26
FOTO. Cum arăta Brigitta Gheorghe de la „Chefi la cuțite” pe vremea când era o cântăreață celebră. Era total schimbată
Cum arăta Brigitta Gheorghe de la „Chefi la cuțite” pe vremea când era o cântăreață celebră. Era total schimbată

Brigitta Gheorghe, în vârstă de 33 de ani, face parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 10. Aceasta a ales să plece din lumina reflectoarelor și să se dedice artei culinare. Puțini știu cum arăta Brigitta pe vremea când lansase celebra piesă Pradă de Război. 

Brigitta Marta Gheorghe este una dintre concurentele care fac furori la „Chefi la cuțite”. Tânăra de 33 de ani este originară din Oradea, iar în urmă cu 10 ani, blondina lansase o piesă muzicală alături de marele rapper american Snoop Dogg (51 de ani).

Brigitta Gheorghe de la „Chefi la cuțite” a lansat mai multe piese autohtone

Puțini știu că concurenta de la „Chefi la cuțite” a absolvit cursurile unei școli de canto, deoarece și-a dorit să devină o cunoscută cântăreață. După ce a terminat cursurile, ea s-a lansat în muzică, sub numele de „Brighi”. Pe când era doar o tinerică, Brigitta era total schimbată față de acum. Avea părul lung și era blondă.

În ultimii ani, aceasta a participat la concursuri de talente din România și Ungaria, a colaborat cu casele de discuri Hahaha Production și Cat Music, a fost solista trupei Sistem, a cântat la nunta Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu, din 2012.

A renunțat la muzică pentru bucătărie

Pentru că era mai mult pasionată de bucătărie, Brigitta Gheorghe a decis să lase industria muzicală și să se axeze mai mult pe partea gastronomică. Pe când avea doar 24 de ani, concurenta de la „Chefi la cuțite” a urmat o școală de bucătari și a lucrat în mai multe restaurante din București.

„Domeniul economic nu mă atrage prea mult, dar mă gândesc să mă retrag din muzică şi să îmi încep cariera în bucătărie. Prima cărămidă am pus-o deja. Am făcut un curs intens de bucătari, din septembrie până acum şi nu demult m-am şi angajat ca bucătar într-un restaurant din Romană”, mărturisea Brigitta, la începutul carierei sale în gastronomie.

„Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe minie mă face foarte fericită să gătesc. Soțul meu nu înțelea ce se întâmplă cu mine, să mă duc de pe scenă la școala de bucătari”, declara Brigitta Gheorghe, scrie oradeaindirect.ro.

În prezent, Brigitta Gheorghe este căsătorită și are doi copii.

„Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe mine mă face foarte fericită să gătesc”, a mai dezvăluit concurenta de la Chefi la cuțite.

citește și...