Un conflict puternic îi face pe doi dintre jurați să părăsească platoul de filmare de la ”Chefi la cuțite”

02.11.2022, 12:36
Un conflict puternic îi face pe doi dintre jurați să părăsească platoul de filmare de la ”Chefi la cuțite”
Un conflict puternic îi face pe doi dintre jurați să părăsească platoul de filmare de la ”Chefi la cuțite”

Ediția de aseară ”Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat specială, cel de-al șaptelea battle fiind jurizat de marii maeștri bucătari ai României de dinainte de Revoluție. Este vorba despre chefii de la cele mai mari hoteluri bucureștene și cele mai apreciate localuri din capitala acelor vremuri. Printre jurații invitați să deguste în ediția de aseară s-a numărat și Chef Gheorghe Vătafu, considerat unul dintre fondatorii gastronomiei românești moderne, care s-a stins din viață în acest an, la vârsta de 82 de ani, aceasta fiind ultima sa apariție televizată.

Lupta culinară a fost condimentată de amuleta folosită de Chef Sorin Bontea, care i-a oferit avantajul de a împrumuta un concurent de la alt chef, alegând-o pe Ștefania Pop, din echipa lui Florin Dumitrescu. Verdictul maeștrilor, care au jurizat cu mare atenție la detalii, nu a fost deloc unul comod: echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ieșit la egalitate. Astfel, potrivit regulamentului, fiecare dintre cei doi chefi a avut de ales câte trei concurenți din propria echipă pentru a-i trimite la proba eliminatorie, în vreme ce echipa lui Chef Scărlătescu a trebuit să participe integral la provocarea culinară invidividuală.

Sorin Bontea i-a nominalizat pe Florica Boboi, Paco (Angelo Quintanar) și Carmen Cojocar, în timp ce Florin Dumitrescu i-a numit pe Dan Manciu, Oxi (Roxana Crudu) și NOSFE, în urma probei eliminatorii care le-a cerut prepararea unei farfurii potrivite cu un pahar de bere competiția fiind părăsită de Carmen Cojocar.

Un conflict puternic îi face pe doi dintre jurați să părăsească platoul de filmare de la ”Chefi la cuțite”.”Și el, și Scărlătescu se comportă la fel”

În ediția din seara aceasta, echipele vor fi puse față-n față cu o provocare gastronomică de zile mari: vor avea de pregătit farfurii care să conțină nu mai puțin de… 10 elemente gătite. O temă potrivită cu sezonul 10 ”Chefi la cuțite”, dar care va face ca tensiunea să fie copleșitoare la bancurile de lucru, între concurenți, dar mai ales între chefi. La battle-ul cu numărul 8 stresul competiției va provoca un adevărat conflict, confruntarea dintre orgolii făcându-i pe doi dintre căpitanii de echipă să părăsească platoul de filmare.

”Au plecat amândoi! Treaba voastră… La revedere!”, a fost reacția lui Sorin Bontea, susținându-și în continuare punctul de vedere atunci când Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ieșit din platou. ”Bine că știe el mai bine, nu-l interesează părerea noastră. Și el, și Scărlătescu se comportă la fel. Colegul Scărlătescu la fel a zis, că ce știm noi despre mâncare”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu. ”Ai făcut-o și tu, a făcut-o și el! Să vedeți data viitoare, când o s-o fac și eu… Nu e OK!”, a mai punctat el. Ce a provocat conflictul dintre chefi, ce echipă va câștiga dificila probă a celor 10 elemente în farfurie și cine va ieși din competiție telespectatorii vor afla în ediția ”Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

citește și...