FOTO / Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. Și-a etalat formele la plajă!

25.06.2021, 10:32
FOTO / Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. Și-a etalat formele la plajă!
FOTO / Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. Și-a etalat formele la plajă!

Alina Pușcaș s-a bucurat de mare și de soare în Grecia. Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, și-a etalat trupul cu forme foarte bine conturate în costum de baie. Vedeta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic – are o siluetă de vis. Fanii au complimentat-o pentru felul în care arată.

Alina Pușcaș a publicat pe Instagram două poze cu ea în costum de baie, la plajă, în Grecia. Alina Pușcas este posesoarea unui trup de invidiat.

A trecut prin trei nașteri, dar arată impecabil. Are o siluetă de vis și un trup cu forme foarte bine conturate.

Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. Ce reacții au avut fanii după ce au văzut-o la plajă

Imaginile cu Alina Pușcaș la plajă au adunat mii de like-uri din partea internauților, dar și cumeroase comentarii.

”Minunată fată”, ”Ești frumoasă”, ”Superbă”, ”Frumusețe”, ”Sexy”, ”Foarte sexy”, ”Foarte frumoassă”, i-au transmis internauții Alinei Pușcaș.

Alina Pușcaș este căsătorită și are trei copii

 

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris. Vedeta a trecut prin momente dificile anul trecut. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș le-a povestit recent fanilor săi din mediul online cum a început relația sa cu cel c are i-a devenit soț, medicul stomatolog  Mihai Stoenescu. Vedeta a povestit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață chiar la cabinetul stomatologic. „Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a detaliat Alina Pușcaș

citește și...