FOTO / Cum arăta Adela Popescu la începutul relației cu Radu Vâlcan. Imagini superbe cu vedeta TV

20.12.2020, 09:07
FOTO / Cum arăta Adela Popescu la începutul relației cu Radu Vâlcan. Imagini superbe cu vedeta TV
FOTO / Cum arăta Adela Popescu la începutul relației cu Radu Vâlcan. Imagini superbe cu vedeta TV

Adela Popescu a umblat în sertarul cu amintiri de unde a scos la iveală fotografii de colecție de pe vremea când se afla la începutul carierei și al poveștii de dragoste cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu publicat, în mediul online, mai multe imagini de arhivă despre care spune că au fost făcute chiar cu o săptămână înainte de a se îndrăgosti de Radu Vâlcan, soțul ei. Vedeta a mărturisit că e mândră de ceea ce a realizat alături de el.

„Mda… așa young and restless eram eu fix cu o săptămână înainte să mă îndrăgostesc de tine și să plecăm în Bali, la Roma, să îmi crească burta de două ori și inima de vreo zece de mândră ce sunt de tot ce ne-a ieșit, mai greu, mai ușor, împreună”, a scris Adela Popescu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ce dezvăluiri a făcut Adela Popescu despre Radu Vâlcan

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

Prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, a făcut dezvăluiri despre partenerul ei de viață. Aceasta a afirmat că Radu Vâlcan este dificil și antisocial, însă se înțeleg perfect.

”Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută.  Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a declarat Adela Popescu pentru cristinastanciulescu.ro.

Ce spune despre gelozie

Adela Popescu a mărturisit că a existat un moment în care a avut o reacție de gelozie.

S-a întâmplat după ce Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, i-a trimis o fotografie de la masaj, din Thailanda.

”A existat un singur moment în care el mi-a trimis o fotografie din Thailanda, și mi-a scris „uite ce doamnă frumoasă mă masează pe mine”. Doamna era amuzantă, drăguță, în vârstă, o thailandeză… Numai că eu am văzut în poza respectivă un cârlionț. Doamna respectivă era la picioarele lui, masându-l la tălpi și, foarte aproape de el, cumva lipit de el, mi se părea mie, am văzut un cârlionț de femeie. Și eu i-am răspuns „doamna ca doamna, dar al cui e cârlionțul?”.  El și-a dat seama că făcând un zoom, ca să se vadă femeia, prinsese în poză și pe altcineva care era mai departe. Mi-a trimis și poza întreagă, originală, ca să văd. Și așa am văzut, da, că acea femeie cu cârlionț era departe de el. Deci eu nu sunt geloasă, fiindcă nu-mi dă motive, dar cu acea ocazie, am văzut că am totuși, potențial…”, a povestit ea.

citește și...