FOTO / Cum arată acum Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral

14.08.2020, 11:21
FOTO / Cum arată acum Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral
FOTO / Cum arată acum Luana ibacka, fosta soție a lui Cabral

Fosta parteneră de viață a prezentatorului de televiziune Cabral, Luana Ibacka, este trecută de 5-0 de ani, dar se menține extraordinar de bine.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Prima soție a lui Cabral a impresionat dintotdeauna prin aparițiile sale și o face și acum. Trecută de pragul celor 50 de ani, Luana Ibacka este într-o formă fizică de zile mari. Este plină de energie și afișează un trup cu forme foarte frumoase. Pare că vârsta nu și-a pus deloc amprenta asupra sa.

Cine este Luana Ibacka

Luana Ibacka a făcut jurnalism și fotografie în peruioada 1989-1998 și presă scrisă timp de 15 ani. de asemenea, vedeta a făcut și televiziune. A produs diverse emisiuni pentru rima TV, „Starstyle”, „Specialistii”, „Caminul de 5 stele”, „Cunoaste, viseaza, iubeste”, si a prezentat unele reality-showuri la Antena 1 – “Fermier caut nevasta” și “Dă-i papucii “.

A început activitatea speaker, trainer și life coach în 2011. De asemenea, a practicat tangoi argentinian. Din anul 2016, Luana Ibacka predă ateliere de mișcare creativă, impro dance, bachatango, ladystyling sau tango.

Ce spune despre Cabral și actuala lui soție

Mariajul dintre Cabral și Luana s-a sfârșit în anul 2006. Într-un interviu, Luana a făcut declarații despre fostul ei soț și despre actuala parteneră de viață a acestuia.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas însărcinată şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci.

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura.

Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat doar că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, spunea Luana Ibacka.

citește și...