FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total

18.04.2021, 14:15

În vara lui 2020, Ciprian Marica s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a apărut în presă un filmuleț cu el și amanta lui, care data din vara lui 2019. La vremea respectivă, fostul fotbalist a fost surprins la un hotel din Cluj, alături de soția amicului său, Ana Muntean.

Ciprian Marica și amanta lui au ținut săptămâni bune prima pagină a ziarelor de monden. Ana Muntean a fost filmată chiar de partenerul ei în timp ce era cu fostul fotbalist într-un cameră de hotel din Cluj.

Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica

Între timp, lucrurile s-au calmat, iar Ana Muntean a decis să se întoarcă la soțul înșelat, Florin Muntean. Ea a pus punct scandalului și și-a cerut scuze în mod public față de familie și soție. Și Ciprian Marica a fost iertat de Ioana Marcu, mama copiilor săi.

De atunci au trecut aproape doi ani, iar celebra roșcată care a fost prinsă cu Ciprian Marica la hotel s-a transformat total. Ana Muntean este antrenoare de fitness și promovează un stil de viață sănătos. Pe pagina ei de Instagram, blondina le arată tuturor femeilor cum să ajungă la forma dorită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Muntean (@anamuntean89)

Ce spunea Ciprian Marica despre amanta lui!

Printr-un mesaj pe pagina lui de Facebook, fostul internațional a explicat că îi pare rău pentru cele întâmplate.

‘Dorind ca familia și apropiații să nu mai fie căutați pentru declarații în acest context, finanțatorul de la Farul Constanța a mărturisit cum au stat lucrurile.

Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?

Da. Am gresit. Imi pare rau. Sunt un om care, iata, traieste fara sa stie intr-o societate de un alb imaculat, cu oameni fara greseala. Sa nu va asteptati la alte reactii din partea mea. Nu raspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va multumesc, in schimb, pentru creativitatea generata din grija pentru mine. Chiar ma gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati. Aveti grija de voi! Mi-as fi dorit sa va urez sa fiti mai buni! Dar asta e! Sa fiti sanatosi!’, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

citește și...