FOTO / Cum arată acum Denisa Potecaru, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”. Lipsită de inhibiții, s-a pozat goală în cadă!

20.10.2020, 08:53
FOTO / Cum arată acum Denisa Potecaru, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”. Lipsită de inhibiții, s-a pozat goală în cadă!
FOTO / Cum arată acum Denisa Potecaru, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”. Lipsită de inhibiții, s-a pozat goală în cadă!

Denisa Potecaru, fostă concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil”, s-a transfomat într-o tânără seducătoare.

Denisa Potecaru, una dintre cele mai cunoscute tinere care au participat la emisiunea “Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D, stârnește admirație cu felul în care arată.

Denisa Potecaru s-a făcut remarcată la TV după ce a fost concurentă în sezonul doi al emisiunii „Bravo, ai stil”, dar și în show-ul „Bravo, ai stil. All Stars”. De la „Bravo, ai stil. All Stars”, Denisa Potecaru s-a retras înainte de finală, fără prea multe explicații. Se pare că decizia a fost luată pentru că Denisa Potecarul urma să se ocupe de examenele de Bacalaureat, ea fiind elevă în clasa a XII-a la colegiul Alexandru Vlahuță la momentul respectiv.

Acum, Denisa Potecaru s-a transformat din fata timidă într-o tânără lipsită de inhibiții, care atrage imediat atenția cu felul în care arată. Pe conturile sale de socializare, tânăra postează fotografii care stârnesc imediat interesul fanilor ei. În cele mai multe imagini, Denisa Potecaru apare în ținute sofisticate, știut fiind faptul că este foarte pasionată de modă, însă aceasta și-a etalat trupul și în costum de baie și a pozat chiar și dezbrăcată în cadă.

Emisiunea ”Bravo, ai stil” se difuzează din 2016

Show-ul ”Bravo, ai stil!” fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de către canalul de televiziune Kanal D și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România în anul 2016 și până în prezent.Emisiunea este moderată de Ilinca Vandici.

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor.

„La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…)

Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

citește și...