FOTO / Cristina Spătar, în cea mai senzuală ipostază. Cum s-a lăsat fotografiată artista

03.11.2020, 09:09
FOTO / Cristina Spătar, în cea mai senzuală ipostază. Cum s-a lăsat fotografiată artista
FOTO / Cristina Spătar, în cea mai senzuală ipostază. Cum s-a lăsat fotografiată artista

Cântăreața Cristina Spătar s-a lăsat fotografiată într-o ipostază pălină de senzualitate. Aceasta apare acoperită doar de un prosop într-o recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare.

În vârstă de 48 de ani, cântăreața Cristina Spătar este într-o formă fizică de invidiat. Are o siluetă fără reproș și un trup cu forme mai mult decât atrăgătoare. Pe contul său de socializare, artista a postat o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de senzuală, acoperită doar de un prosop.  Cristina Spătar le-a transmis fanilor săi din mediul online că a început un tratament cu un supliment pe bază de colagen care ajută la păstratea tinereții.

Reacțiile internauților la vederea ipostazei în care s-a lăsat fotografiată Cristina Spătar nu au întârziat să apară. ”Tu nu ai nevoie de niciuntratament, ești nemaipomenit de frumoasă naturală”, ”Ești superbă așa cum ești”, ”Ești perfectă”, ”Arătați superb”, ”Ești frumoasă”, ”Frumoasă foc”, ”Chiar arîăți divin”, ”Regină”, i-au transmis aceștia.

 

Cristina Spătar a apelat la estetician de curând

De curând, cântăreața Cristina Spătar s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Vedeta și-a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în posterior.

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete”sculptate” de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea.

 

citește și...