FOTO. Cristina Spătar arată fenomenal la 47 de ani! Solista le-a făcut o surpriză fanilor

08.04.2020, 13:10

Cristina Spătar arată fenomenal la 47 de ani! Solista le-a arătat fanilor virtuali că nu are inhibiții și s-a fotografiat doar în lenjerie intimă.

Vedeta a publicat pe Instagram mai multe fotografii extrem de senzuale, în care și-a arătat fără modestie formele. În urmă cu mai bine de 3 ani, Cristina Spătar a trecut din nou pe la cabinetul medicilor esteticieni pentru a-şi ajusta bustul.

Cristina Spătar arată fenomenal la 47 de ani!

Deși nu mai este o tinerică, cântăreața are o siluetă impecabilă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în imaginile postate pe rețelele de socializare.

În plus, vedeta a demonstrat mereu că este într-o formă maximă, mai ales acum, când are un iubit tinerel. Se pare că dragostea îi priește de minune artistei, care este mai fericită ca niciodată.

În ciuda problemelor financiare după divorțul de tatăl copiilor săi, Cristina Spătar a început o relație cu bărbat misterios, cu 22 de ani mai tânăr, iar povestea lor de iubire avansează cu pași repezi.

Mai mult de atât, iubitul Cristinei se implică în creșterea copiilor rezultați dintr-un mariaj anterior al solistei.

‘Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc’, a declarat Cristina Spătar pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

‘E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă’, a mai spus ea.

 

citește și...