FOTO / Cristina Șișcanu, la plajă. În ce poziție s-a lăsat fotografiată

24.05.2021, 12:20
FOTO / Cristina Șișcanu, la plajă. În ce poziție s-a lăsat fotografiată
FOTO / Cristina Șișcanu, la plajă. În ce poziția s-a lăsat fotografiată

Cristina Șișcanu s-a pozat în costum de baie, la plajă. Reacțiile celor care au văzut-o au apărut imediat.

Cristina Șișcanu a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare neagră. Jurnalista s-a lăsat fotografiată pe șezlong astfel încât să își pună cât mai bine în valoare atuurile fizice. ”Prima ședere la plajă anul acesta ?”, a scris Cristina Șișcanu în dreptul imaginii respective.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară:  ”Vai ce-ti mai place sa te afișezi, nu ai pic de scrupule”, Nu-i rău deloc”, ”Ce bine arăți”, ”Ai ieșit cu c… la vedere”, ”Cât ești de sexy”, ”Super”, ”Superbă”, ”Dacă îți respecți soțul nu te afișezi cu fundul gol… și mai ales la vârsta ta…”, ”Foarte sexy”, ”Ăsta nu e costum de plajă”, ”Ești o femeie frumoasă”.

Cristina Șișcanu formează o familie alături de Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Invitată în urmă cu ceva timp la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiune. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu

citește și...