FOTO / Cristina Șișcanu, la dietă. ”Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”

22.02.2022, 15:15
FOTO / Cristina Șișcanu, la dietă. ”Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”
FOTO / Cristina Șișcanu, la dietă. ”Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, își dorește să aibă o siluetă fără reproș, motiv pentru care a decis să treacă la dietă. Vedeta vrea să scape de kilogramele în plus.  ”Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”, a mărturisit partenera de viață a prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu este foarte atentă la imaginea ei, acordând o mare atenție felului în care arată și se simte.

După ce a luat ceva kilograme în greutate, vedeta a decis să ia măsuri și să ajungă la silueta pe care și-o dorește.

Cristina Șișcanu, la dietă. ”Problema la mine e cu dulciurile

La Antena Stars, Cristina Șișcanu a explicat ce dietă ține pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Aceasta a explicat că, în decursul a două săptămâni, a reușit să slăbească trei kilograme.

„Am grijă ce mănânc, cum mănânc, mai am perioade în care fac și mișcare, dar sunt și perioade în care mă las pradă. Nu mănânc mult, problema la mine e cu dulciurile. Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”, a declarat Cristina șișcanu la emisiunea ”Star News”, notează spynews.ro.

„Sunt într-o dietă, într-un program de slăbit. Nu am niciun aliment interzis, însă sunt niște combinații interesante pe care le face, rețetele sunt foarte gustoase și ușor de făcut. M-am apucat de treabă de vreo două săptămâni, am slăbit vreo trei kilograme”, a adăugat aceasta.

Cristina Șișcanu e căsătorită cu Mădălin Ionescu și are o fetiță

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu.

Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

citește și...