FOTO / Cristina Șișcanu, într-un costum de baie minuscul la malul mării. Ce au comentat cei care au văzut-o

23.07.2021, 10:34
FOTO / Cristina Șișcanu, într-un costum de baie minuscul la malul mării. Ce au comentat cei care au văzut-o
FOTO / Cristina Șișcanu, într-un costum de baie minuscul la malul mării. Ce au comentat cei care au văzut-o

Cristina Șișcanu, în vârstă de 36 de ani, și-a etalat formele în costum de baie, la malul mării. Aflată în vacanță, Cristina Șișcanu a surprins pe toată lumea cu silueta ei, după ce în ultima perioadă a slăbit. Apariția vedetei a provocat un val de comentarii din partea celor care o urmăresc pe aceasta pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu se află în vacanță în străinătate alături de partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu.

Pe contul său de socializare, vedeta a postat mai multe fotografii din vacanță. Într-una dintre acestea, Cristina Șișcanu apare la malul mării, într-un costum de baie minuscul, care îi scoate în evidență silueta. Se vede că Cristina Șișcanu a slăbit în ultima perioadă de timp.

Cristina Șișcanu, într-un costum de baie minuscul la malul mării. ce i-au transmis internauții și ce a răspuns ea

Apariția Cristinei Șișcanu a provocat un val de comentarii în mediul online. ”Când erai la Survivor nu arătai așa. Nu avea cine sa perieze poza să arăți bine”, a fost c omentariul unui internaut. Cristina Șișcanu a replicat imediat: ”Evident că nu arătam așa. Aveam 7 kilograme în plus”.

”Superbă”, ”Eh, asa da, da roade dieta, bravo”, ”Arăți perfect”, ”Ce mișto ești”, ”Wow, ești superbă”, ”Eu văd o femeie normală cu o siluetă normală”, ”Ce bine arăți”, ”Super”, ”Ești mega superbă”, ”Frumos corp”, ”Ai un corp impecabil”, ”Arăți minunat”, ”naturală”, ”Arăți super fain”, ”Naturală și frumoasă”, sunt alte mesaje primite de Cristina Șișcanu de la internauți.

Ce decizie a luat Cristina Șișcanu după ce a fost criticată în mediul online

În ultima vreme, vedeta a primit numeroase comentarii, nu tocmai plăcute, în mediul online, astfel că a decis să ia măsuri împotriva celor care comentează la adresa ei. Cristina Șișcanu a decis să blocheze mai multe persoane pe Instagram. Într-un mesaj publicat în mediul online, acesta a explicat de ce a decis să recurgă la acest gest.

”De dimineata am blocat mai multe persoane pe Instagram. Femei, evident! …că ar trebui să îmi pun silicoane, că de ce port o geanta Chanel (că vezi, Doamne, sunt o tipa așa mișto încât nu am nevoie de brand-uri ?), că fundul ,că picioarele, că sânii , că burta, că… firul de păr din vârful capului! … că nu e bine că am luat copilul cu noi în vacanță pe Coasta de Azur… what the fuck???‍♀️ Femeilor (cele care mi-ați scris astfel de comentarii), sunteți triste și îmi pare rău pentru voi. Critica excesivă, răutatea și ura din comentarii vin din suferințile voastre profunde. Eu sunt SUPERBĂ! Mă uit în oglindă și îmi place enorm de mine. Mă îngrijesc fără a face o obsesie din asta . Dacă îmi voi pune silicoane, habar nu am! Poate că da, poate că nu! Voi dori să mai slăbesc ? Da, când mă întorc din vacanță mă așteaptă programul magic alimentar de slăbit. Nu sunt obsedată, nu sunt disperată! Nu mă urăsc când mă uit în oglindă și văd poate niște celulită, în anumite zile-burtcă sau sânii nu atât de fermi cum erau odată! Dar sunt atât de frumoasă și mă simt atât de bine cu corpul meu! Îl ador, îl divinizez! Vă pup de la Cannes! ❤️”, a spus Cristina Șișcanu.

citește și...