FOTO/ Cristina Șișcanu, în costum de baie. Ce au observat imediat cei care au văzut-o!

26.09.2022, 10:52
FOTO/ Cristina Șișcanu, în costum de baie. Ce au observat imediat cei care au văzut-o!
Cristina Șișcanu, în costum de baie

Crristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, a postat în mediul online o fotografie în care apare în costum de baie. Fotografia a fost făcută în vara acestui an, pe litoralul românesc. Internauții au reacțonat imediat la vederea fotografiei și au observat un detaliu, comentând pe seama accesoiilor purtate de vedetă.

Pe contul său de socializare, Cristina Șișcanu a publicat o fotografie în care apare la plajă, pe litoralul românesc, în vara acestui an. ”27.08.2022. Mamaia Nord. +30 de grade”, a notat vedeta în deptul imaginii în care Cristina Șișcanu apare într-un costum de baie colorat, dintr-o singură bucată. la gât poartă un lanț cu numele unei mari case de modă, iar genata de plajă a vedetei este inscripționată tot cu brandul respectivei case de modă.

Intenauții au obserrvat imediat acest detaliu și au comentat: ”Aveți grijă de geantă!!!”, ”Țăranca, tot țărancă, cu eticheta la vedere”, ”Am văzut, e geantă Dior”, ”Ochelarii tot Dior?”.

Cristina Șișcanu, în costum de baie. Ce alte comentarii a primit vedeta

Cristina Șișcanu a primit și alte comentarii de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online și care au complimentat-o pentru felul în care arată.

”Delicată”, ”Super”, ”Frumos”, ”Wow! Frumoasă”, ”Superbă”, i-au transmis aceștia.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu și are o fetiță

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu.Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.  Cristina Șișcanu a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori ca familia ssa să se mărească și să mai aibă un copil.

”Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri… Ce m-a surprins e că Petra, atunci când era mai micuță îmi spunea tot timpul că vrea un bebeluș. De ceva timp însă, zice că nu mai vrea. Am citit că, între vârsta de 5 și 7 ani, nu e ok să mai faci încă un copil. Atunci copilul devine foarte gelos. Când e mai mic nu realizează, dar la 5 ani realizează că el cumva trebuie să o împartă pe mami sau să-l împartă pe tati cu un bebeluș”, a declarat Cristina Șișcanu.

Vedeta a vorbit și despre ceilalți doi copii din familie, Ștefania și Filip: ”E cam fiecare cu treburile lui. Ștefania este mare, deja este adult în toată firea, are 25 de ani. S-a mutat singură, nu mai stă cu noi. Are însă un apartament aproape de noi. Are și un job foarte bun. A ajuns să dețină o poziție de director într-o firmă care se ocupă de comercializarea parfumurilor. E într-o zonă foarte frumoasă, care-i place foarte mult… Filip a făcut și el 18 ani, este și el adult acum. Ce să mai?! Noi avem copii de toate vârstele! Petra are cinci ani”.

citește și...