FOTO. Cristina Șișcanu, aproape dezbrăcată pe internet. I-a uimit pe toți cu apariția sa

09.01.2021, 15:37
FOTO. Cristina Șișcanu, aproape dezbrăcată pe internet. I-a uimit pe toți cu apariția sa
Cristina Șișcanu, aproape dezbrăcată pe internet. I-a uimit pe toți cu apariția sa

Cristina Șișcanu este din ce în ce mai îndrăzneață pe rețelele de socializare. Soția lui Mădălin Ionescu nu se sfiește să se pozeze sau filmeze în ipostaze ‘fierbinți’. 

Cristina Șișcanu a vrut să le arate prietenilor virtuali cât de bine se menține în formă, așa că s-a filmat într-o ipostază care a tăiat răsuflarea bărbaților.

Cristina Șișcanu a defilat aproape goală pe Instagram

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’ s-a filmat în timp ce proba o pereche de dresuri negre, primite de la Oana Radu. Soția lui Mădălin Ionescu nu a avut inhibiții și a defilat aproape dezbrăcată, în sutien și lenjerie intimă, în fața camerei.

Mă simt slabă în acest dres și sunt slabă, pentru că, uite, strâng foarte bine abdomenul, fac talia mica, ridică și posteriorul. Super tare!’, a spus vedeta, în timp ce defila îmbrăcată sumar.

Cristina Șișcanu revine la tv

Cristina Șișcanu va reveni pe micile ecrane, alături de fiica ei, la show-ul „Mămici cu lipici”, din 14 ianuarie. Emisiunea va fi difuzată la Antena Stars.

‘Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor.

Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici.

E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!’, a declarat Cristina Şişcanu.

citește și...