FOTO / Cristina Mihaela Dorobanțu, despre secretul siluetei sale. ”Nu investesc deloc efort”

30.11.2022, 11:16
FOTO / Cristina Mihaela Dorobanțu, despre secretul siluetei sale. ”Nu investesc deloc efort”
Cristina Mihaela Doobanțu, despre secretul siluetei sale

Vedeta de televiziune Cristina Mihaela Dorobanțu arată cât se poate de bine. Ea a dezvăluit care este secretul siluetei sale. Aceasta a explicat ce anume face pentru a se menține într-o formă fizică cât mai bună. ”Nu investesc deloc efort”, susține prezentatoarea jurnalului de știri de la postul de televiziune Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu a fost moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”.  Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D. În prezent, Cristina Mihaela Dorobanțu lucrează la știrile de la Kanal D. Cristina Mihaela Dorobanțu a mărturisit că se simte o femeie împlinită în plan profesional.

Cristina Mihaela Dorobanțu atrage imediat atenția cu frumusețea sa și cu silueta sa impecabilă. Vedeta explicat, pentru clickpentrufemei.ro, cum reușește să se mențină în formă.

Cristina Mihaela Dorobanțu, despre secretul siluetei sale. ”Mănânc absolut orice doresc, dar, este adevărat, în cantități mici”

”Nu investesc deloc efort. Mănânc absolut orice doresc, dar, este adevărat, în cantități mici, pentru că nu pot să mănânc mai mult – nu pentru că nu mi-aș dori. Şi merg la Pilates de două ori pe săptămână de când m-am întors din Turcia”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru sursa citată anterior.

”Cred că oamenii din exterior mă percep ca fiind mereu veselă, fericită, fără probleme și aș vrea să se știe despre mine că sunt un om ca toți ceilalți oameni. Sunt înainte de toate om, unul care trece prin diferite stări, are uneori foarte multe probleme, are și perioade când este fericit. S-a creat în jurul meu o imagine a unei femei fericite, care are de toate, care este foarte puternică, care obține tot ceea ce își dorește. Pe mine viața m-a făcut puternică, am ajuns profesional până în punctul în care sunt acum pentru că am trecut prin foarte multe încercări. Am muncit pentru tot ceea ce am și nu a fost un drum ușor”, a ma declarat vedeta TV.

citește și...