Apariție de infarct a Giuliei Anghelescu. S-a pozat topless

12.01.2021, 14:08
Apariție de infarct a Giuliei Anghelescu. S-a pozat topless
Apariție de infarct a Giuliei Anghelescu. S-a pozat topless

Cântăreața Giulia Anghelescu a pozat într-o ipostază sexy. Artista a renunțat la sutien.

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai sexy cântărețe din România. Artista și-a surprins fanii din mediul online cu două fotografii în care apare topless. Vedeta a renunțat la sutien și a pozat doar în bikini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ?????????? (@mygiulia)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ?????????? (@mygiulia)

Fotografiile cu Giulia Anghelescu topless au adunat like după like de la internauți, dar și foarte multe comentarii. “Unde este restul pozei?”, ”Ce sexy”,”Ce fund…”, ”Wow”, ”Frumoasă”, ”Întoarce-te și invers”, ”Ești foarte tare, stilul tău e super”, i-au transmis internauții cântăreței Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu este căsătorită și are doi copii

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu, și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a ncunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

”Ne-am cunoscut la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa”, dezvăluia vedeta.

citește și...