FOTO / Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Dubai, la început de an! Trup de nota zece plus

03.01.2022, 10:34
FOTO / Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Dubai, la început de an! Trup de nota zece plus
FOTO / Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Dubai, la început de an! Trup de nota zece plus

Crina Abrudan petrece începuutul de an în vacanță, în Dubai. Vedeta și-a încântat admiratorii din mediul online cu numeroase fotografii în care apare în costum de baie la plajă. Fosta asistentă de televiziune este conștientă de atuurizile fizice pe care le are și se lasă fotografiată în cele mai provocatoare ipostaze.

Pe Crina Abrudan, sfârșitul anului 2021 și începutul de an 2022 au prins-o în însoritul Dubai. Vedeta se bucură din plin de vacanță și își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii care mai de care mai frumoase.

Vedeta a publicat în mediul online mai multe imagini în care își etalează trupul perfect la plajă, în costum de baie.

Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Dubai, la început de an! Atrage toate privirile cu formele ei

Crina Abrudan arată spectaculos în costum de baie, fiind posesoarea unui trup cu forme fără reproș.

Internauții au fost încântați să o vadă astfel și au complimentat-o pentru felul în care arată: ”Sunteți fermecătoare, senzuală și arătați superb”, ”Neschimbată, la fel de frumoasă”, ”Bună”, ”Foarte frumoase postări”, ”Foarte frumoase poze”, ”Senzațională formă”, ”Sexy, senzuală”.

Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.

citește și...