FOTO / Crina Abrudan, perfectă în costum de baie. E show de frumusețe când apare la plajă!

28.06.2022, 10:49
FOTO / Crina Abrudan, perfectă în costum de baie. E show de frumusețe când apare la plajă!
FOTO / Crina Abrudan, perfectă în costum de baie. E show de frumusețe când apare la plajă!

Fosta vedetă de televiziune Crina Abrudan este o apariție mai mult decât senzuală. Blonda arată făă reproș, ioar în costum de baie este de-a dreptul spectaculoasă. Are o siluetă perfectă, iar formele sale fără reproș atrag imediat atenția oricui. Cele mai recente imagini o arrată pe vedetă pe litoralul românesc.

Crina Abrudan și-a etalat formele perfecte pe litoralul românesc, la Mamaia.

Senzuala blondă a postat mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie de culoare roz, din două piese, care îi vine ca turnat și c are îi pune foarte bine în valoare trupul fără cusur.

Crina Abrudan, perfectă în costum de baie. Lăudată pentru felul în care arată

Imaginile cu Crina Abrudan la mare i-au încântat pe internauți, care s-au întrecut în a o complimenta pe vedetă pentru felul în care arată.

”Cât sunteți de frumoasă!”, ”sunteți foarte frumoasă”, ”Superbă, mununată!”, ”Adorabilă”, ”Superbă”, au curs laudele pe contul de socializare al Crinei Abrudan.

 

Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.

citește și...