FOTO / Crina Abrudan, ireproșabilă în costum de baie. Are un trup perfect!

17.08.2021, 10:45
FOTO / Crina Abrudan, ireproșabilă în costum de baie. Are un trup perfect!
FOTO / Crina Abrudan, ireproșabilă în costum de baie. Are un trup perfect!
Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan este o apariție ireproșabilă în costum de baie. Vedeta etalează o siluetă de vis și un trup cu forme perfecte. Fiecare apariție a sa în costum de baie este extrem de apreciată de cei care urmăresc activitatea vedetei pe rețelele de socializare, acolo unde aceaasta publică numeroase fotografii în care își etalează atuurile fizice.
Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan întoarce privirile oriunde își face apariția.

Este posesoarea unui trup cu forme fără reproș, iar în costum de baie arată perfect.

Crina Abrudan, ireproșabilă în costum de baie. Fanii se întrec în complimente

Ipostazele provocatoare în care Crina Abrudan se fotografiază la plajă fac deliciul internauților, care se întrec să o complimenteze pentru felul în care arată.

”Superbă. Tot respectul!”, ”Frumoasă”, ”Piesă”, ”Splendidă”, ”Arăți superb”, ”Ce scumpete”, ”Fenomenal de frumoasă”, ”Super”, ”Cea mai tare divă din România”, i-au scris internauții Crinei Abrudan.

Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.

citește și...