FOTO / Crina Abrudan, într-una dintre cele mai sexy ipostaze la plajă. Imagine de infarct cu blonda

23.05.2021, 13:10
FOTO / Crina Abrudan, într-una dintre cele mai sexy ipostaze la plajă. Imagine de infarct cu blonda
FOTO / Crina Abrudan, într-una dintre cele mai sexy ipostaze la plajă. Imagine de infarct cu blonda

Crina Abrudan și-a surprins fanii din mediul virtual cu o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de sexy.

Crina Abrudan are cu ce se lăuda din punct de vcedere fizic. Este posesoarea unui trup cu forme perfecte, ccu care aterage imediat atenția. Pe contul ei de socializare, Criuna Abrudan a publicat o fotografie pe care a realizat-o anul trecut la plajă. În imaginea respectivă, blonda apare fără sutien, însă a avut grijă să nu arate mai mult decât ar fi dorit.

Anul acesta nu am ajuns încă la mare. Dar mai am amintiri de vara trecută. O grămadă ?, a notat Crina Abrudan în dreptul imaginii c are a făcut deliciul prietenilor ei virtuali.

Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008.

„Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.

citește și...