FOTO / Crina Abrudan este super hot! Apariții memorabile ale vedetei

23.11.2021, 10:28
FOTO / Crina Abrudan este super hot! Apariții memorabile ale vedetei
FOTO / Crina Abrudan este super hot! Apariții memorabile ale vedetei

Crina Abrudan este una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul româesc . Fosta vedetă de televiziune face furori cu fiecare apariție a sa. Posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate și a unei siluete perfecte, Crina Abrudan își încântă admiratorii din mediul online cu fotografii în care își etalează atuurile fizice în toată splendoarea.

Crina Abrudan  a prezentat știrile sportive la Antena 1, unde s-a făcut și remarcată. În anul 2013, Crina Abrudan și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a dedicat antreprenoriatului.

Pe rețelele de socializare, Crina Abrudan știe cum să atragă atenția celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Crina Abrudan este super hot! Incendiară  în cele mai sumare ținute

În ultima perioadă de timp, Crina Abrudan a publicat, pe conturile sale de socializare, numeroase fotografii în care își etalează trupul în ținute sumare.

Blonda are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup foarte bine lucrat, cu forme mai mult decât apetsante.

Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.

citește și...