FOTO / Corina Bud, mai sexy ca niciodată. Și-a etalat atuurile fizice la plajă!

09.08.2022, 10:52
FOTO / Corina Bud, mai sexy ca niciodată. Și-a etalat atuurile fizice la plajă!
Corina Bud, mai sexy ca niciodată

Cântăreața Corina Bud, în vârstă de 42 de ani, este una dintre artistele care știu cum să atragă atenția asupra sa, prin apariții care de care mai incendiare. Vedeta și-a încântat fanii din mediul online cu mai multe fotografii în care apare la plajă, în vacanță în stăinătate. Artista și-a etalat atuuile fizice în costum de baie.

Corina Bud este una dintre cele mai non-conformiste și extravagante apariții din showbiz-ul românesc. Artista se afișează în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare în cele mai provocatoare ipostaze.

Aflată în vacanță în străinătate, Corina Bud și-a etalat formele mai mult decât apetisante în costum de baie.

Corina Bud, mai sexy ca niciodată. A făcut senzație pe rețelele de socializare

Corina Bud a pozat astfel încât să-și pună cât mai bine în valoare formele, în special posteiorul.

Apariția ei în costum de baie a stârnit imediat interesul intenauților: ”Frumoasă, sexy”, ”Cea mai frumoasă din lume”, ”Ești atât de sexy”, ”Frumoasă rău”, ”Supe Corina”, ”Aăți incredibil”, ”Ce bună ești”, ”Cod roșu de frumusețe”.

Cine este Corina Bud

Corina Monica Ciorbă, cunoscută pe numele de scenă Corina Bud, s-a născut pe 26 ianuarie 1980 în Satu Mare. A debutat în anul 2004 cu albumul ”Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.  Piesele precum „Pernele moi”, „Roata se-ntoarce”, „Fete din Balkani”, „Of corso”, „Crazy Love”, „Fete din Balcani”, „Tot Ce Ți-ai Dorit” și „Autobronzant” sunt doar câteva dintre titlurile care s-au auzit la radio și tv luni întregi.

Artista a absolvit două facultăți: Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Drept din București.  În anul 2017, Corina Bud a decis să ia o pauză și să se retragă din luminile reflectoarelor timp de 3 ani. În 2020, cântăreața și-a reluat cariera muzicală și a lansat melodia “SUPERSTAR”

În plan personal, Corina Bud a fost căsătorită cu Nelu Bud, împereună cu care are un băiat care se numește Robin.

citește și...