FOTO. Cine este Carmen de la Sălciua și cum a devenit cunoscută

22.05.2020, 23:04
FOTO. Cine este Carmen de la Sălciua și cum a devenit cunoscută
Deși acum are o carieră de succes, artista nu a fost dintotdeauna bogată

Carmen Maria Racolța, cunoscută drept Carmen de la Sălciua, este acum una dintre cele mai cunoscute artiste din România, însă în trecut lucrurile au stat complet diferit.

Cine este Carmen de la Sălciua și cum a devenit cunoscută! Deși acum are o carieră de succes, artista nu a fost dintotdeauna bogată, iar în tinerețe abia dacă a avut bani să își termine studiile.

Carmen de la Sălciua era săracă înainte de a deveni faimoasă pe internet

‘Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta.

Nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni’, povestea Carmen de la Sălciua.

Interpreta de muzică de petrecere a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, între anii 2003-2007. După terminarea studiilor, ea s-a apucat de muzică.

Ea a început să fie tot mai cunoscută după ce a lansat mai multe piese pe Youtube. Pentru că au prins bine la public, Carmen a început să adune milioane de vizualizări.

A suferit mai multe intervenții estetice

După ce a început să câștige primii bani, artista a recurs la mai multe intervenții chirurgicale. Înainte de a deveni vedetă pe internet, Carmen de la Sălciua arăta total schimbată.

Cine este Carmen de la Sălciua și cum a devenit cunoscută 1

Carmen de la Sălciua și-a operat nasul, și-a injectat buzele cu acid hialuronic, și-a pus silicoane și și-a făcut pomeții mult mai proeminenți.

Cu toate că acum are bani și faimă, în dragoste nu prea a avut noroc. În 2018, Carmen de la Sălciua a divorțat de Culiță Sterp.

‘Eu am pus piciorul în prag în vederea unei discuții, dar divorțul l-am hotărât de comun acord, pentru că e vorba de sufletele noastre și nu putem să ne mințim. El a fost de acord. Nu contează cine intentează divorțul, contează stările alea. Sunt momente tensionante, mă și bâlbâi… nu vreau să-mi amintesc de ele.

Eu m-am consumat foarte mult în timpul relației noastre, ca lucrurile să iasă perfect, am închis ochii atunci când trebuia să îi țin deschiși și am zis mereu să ne mai dăm o șansă. Atunci când ierți prea multe greșeli, riști să favorizezi răul’, mărturisea aceasta despre divorțul de artist.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ador femeile care spun : “Ma descurc singura sau pot singura “ …deoarece ele nu pot fi cumparate sau impresionate decât prin caracter ! ?

O postare distribuită de Carmen De La Salciua (@carmendelasalciua) pe

citește și...