Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou adio. Mesajul dureros transmis de artistă după ce s-au despărțit definitiv

18.02.2020, 15:08
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou adio. Mesajul dureros transmis de artistă după ce s-au despărțit definitiv
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou adio

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou adio! Cei doi artiști s-au despărțit pentru a mia oară, după ce o ceartă cruntă.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou adio

Carmen de la Sălciua a fost extrem de supărată pe iubitul său și a luat decizia de a se desparte de acesta, după ce solista a ajuns la Urgențe. Se pare că artistul nu s-a sinchisit să se ducă la spital după ea, deși avea nevoie de sprijin din partea lui.

‘În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad. Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă. Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă’, a declarat o amica de-a lui Carmen pentru Wowbiz.

Apropiații lor au mai povestit că cei doi se certau zilnic din diverse motive. Gelozia și faptul că iubitul lui Carmen, Culiță, era mai insensibil la problemele acesteia au dus într-un final la despărțire. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au separat chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Mai mult de atât, solista a făcut o criză de nervi când a văzut că partenerul ei a șters toate pozele cu ea de pe Instagram.

‘De Ziua îndrăgostiților s-a ajuns la concluzia că nu are rost să se mai chinuiască. De altfel, deja, Culiță Sterp a scos toate pozele cu Carmen de la Sălciua de pe contul lui de Instagram, iar asta a făcut-o pe ea să explodeze de nervi. Nici nu vrea să audă de el, acum, este supărată mai tare ca atunci când au apărut pozele cu ea goală.

Se simte și trădată, și nebăgată în seamă, mai ales că el a preferat să plece din țară mai devreme decât trebuia pentru a merge la concerte, în loc să stea alături de ea după ce a ajuns la Urgențe. La cât de tare s-au certat, m-ar mira să se mai împace’, au mai declarat aceștia.

Carmen de la Sălciua a mers singură la spital, în vreme ce Culiță Sterp a fost nepăsător: ‘Când Carmen de la Sălciua și-a dat seama că iubitul ei, Culiță Sterp, nu va veni la ea, să o viziteze, să îi fie alături, a ieșit scandalul. S-au certat cumplit, la telefon, ea se simte dezamgită la maximum de comportamentul lui, iar relația lor, oricum fragilă, e acum într-un picior. Și, la ce discuții au, nu m-ar mira să se despartă, din nou’. 

citește și...