FOTO. Christina Ich, imagini provocatoare din vacanța exotică pe care a petrecut-o alături de Alex Pițurcă Jr.

15.05.2021, 15:15
FOTO. Christina Ich, imagini provocatoare din vacanța exotică pe care a petrecut-o alături de Alex Pițurcă Jr.
Christina Ich, imagini provocatoare din vacanța exotică pe care a petrecut-o alături de Alex Pițurcă Jr.

Christina Ich și partenerul său de viață, Alex Pițurcă Jr., tocmai au revenit dintr-o destinație exotică. Cei doi amorezi au petrecut o vacanță de vis în Seychelles, o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, în nordul Insulei Madagascar.

Christina Ich arată bestial în costum de baie

Christina Ich și Alex Pițurcă Jr. au avut parte de un sejur relaxant pe o insulă tropicală în Seychelles. Ca deobicei, frumoasa moldoveancă nu a putut sta departe de rețelele de socializare și a postat mai multe imagini sexy cu ea, în costum de baie.

Christina Ich a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram mai multe fotografii pe care iubitul său i le-a făcut în vacanță. Deși vremea nu prea a fost prietenoasă și a plouat, Christina Ich tot nu a ezitat să se afișeze în costum de baie. Deși a născut în urmă cu aproape un an și jumătate, influencerița arată mai bine ca înainte de sarcină.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

De ce nu-și dorește Christina Ich să se mărite

Christina Ich a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit fără rețineri despre relația pe care o are cu fiul lui Victor Pițurcă. Ea a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește în prezent să se căsătorească.

„Momentan nu ne dorim să ne căsătorim. Eu nu am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am avut dorința asta arzătoare să mă văd mireasă”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

citește și...