FOTO / Chef Sorin Bontea, o nouă victorie în confruntările pe echipe. Chefii, pregătiți să își folosească avantajele

24.05.2021, 12:50

Seara de duminică a venit la ”Chefi la cuțite” cu o nouă victorie pentru echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea.

Trupa sa de bucătari a reușit să creeze spectacol în farfurie într-o probă ce i-a limitat să gătească cu doar 6 ingrediente impuse: ”Ne-am luat revanșa! Suntem ca motoarele Diesel, pornim mai greu!”, a spus chef Sorin Bontea încântat.

Așa se face că bucătarii în tunici mov și albastre au intrat la duel, acolo unde au fost încurcați de tematica probei. La finalul serii, cea mai mica notă a eliminat-o din concurs pe Mirela Negoiță, bucătar din echipa lui chef Florin Dumitrescu.  ”Mă bucur că ai făcut parte din echipa noastră și mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Eu am avut mai multă încredere în ea, decât are ea însăși”, a spus juratul.

Ce se întâmplă în ediția din această seară la ”Chefi la cuțite”


Luni seară, de la 20:30, pe Antena 1, toate energiile acumulate până în acest moment în bucătăria ”Chefi la cuțite” vor fi descărcate într-o confruntare incendiară. ”Mai sunt 19 amulete nefolosite”, le va spune Irina Fodor chefilor, chiar înainte de începerea unui battle în care avantajele vor fi puse la bătaie rând pe rând.

Jurații sunt pregătiți să scoată la înaintare toate armele posibile, tocmai din acest motiv amuletele puse în joc vor scoate scântei. Cel care va face un prim pas este chef Sorin Bontea, în încercarea de a destabiliza dinamica echipelor adverse la gătit: ”Mă gândesc să îmi ajut echipa și să îi încurc pe ceilalți”. Ca în orice luptă, chef Florin Dumitrescu va contracara și va încurca una dintre echipele adverse cu un avantaj care le va pune mari probleme: ”I s-a pus pata pe mine! E normal să facă tot posibilul să nu mă vadă prin finală. Îi e frică de mine și ar trebui să îi fie!”, va spune unul dintre chefi.

Mai mult decât atât, chef Florin Dumitrescu, cel ce a câștigat una dintre cele două amulete supreme în perioada audițiilor pe nevăzute, este pregătit să spargă bomba cu avantaje și să descopere ce puteri ascunde: ”Mă rodea treaba asta de trei luni de zile, pentru că nu știam ce este în interiorul ei! Dar bomba asta îmi salvează tot sezonul. Am fost foarte inspirat să o câștig!”. Ce scrie în interiorul bombei, telespectatorii vor afla în această seară.

citește și...