FOTO / Cele mai tari fotografii cu Sorana, fosta componentă a trupei ASIA

26.11.2020, 09:28

Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA, și-a schimbat look-ul în numeroas rânduri și a pozat în ipostaze pline de senzualitate.

Sorana Darclee Mohamad s-a făcut remarcată cu ani în urmă, pe vremea când făcea parte din trupa de mare succes ASIA, alături de care s-a bucurat de mare succes. de-a lungul anilor, vedeta a trecut prin numeroase schimbări de look.

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă fanii cu aparițiile sale, unele dintre ele pline de senzualitate. Fie că pozează în ținute elegante, casual sau în costum de baie, Sorana știe cum să atragă atenția celor care o urmăresc în mediul online.

Sorana, pasionată de pictură

În ultima perioadă de timp, Sorana s-a apucat să picteze.

Artista și-a redescoperit această pasiune și este foarte încântată de ceea ce face.

”Cred ca avem vreo 3 ani, cand pentru prima data am fost asezata in fata unui sevalet, de catre o prietena de-ale mamei mele, pictorita de meserie. Desi nu am avut curajul sa ating minunatiile din jurul meu, mi-a ramas acea imagine, intiparita in minte. Am ales muzica, televiziunea si pentru multi ani, am lasat acea poza din mintea mea, sa zaca precum o naluca care ma tot striga din cand in cand. Simteam ca vreau ceva dar nu stiam ce, si astfel m-am trezit alergand printre culori, intr-o cautare permanenta a folosintei lor. Am incercat design vestimentar… dar nu era acel lucru care ma striga. Design de incaltaminte dar nu era nici asta. M-am intors printr-o intamplare la designul interior, cu un proiect de suflet, unde a trebuit sa pictez foarte mult. “Deci aici erai”. Cand imi deschid tuburile de culori, aud acea voce care ma tot striga. De acolo suna de atatia ani si acum ca in sfarsit te-am gasit, nu o sa te paresesc vreodata.Pictura imi e oxigenul si hrana. Ma odihnesc in timp ce pictez si cu cat pictez mai mult, cu atat ma simt mai “eu”. Drumul abia aici imi incepe si o sa fie un drum lung”, le-a mărturisit vedeta celor care o urmăresc în mediul online.

De ce afecțiune suferă Sorana

Sorana suferă de insomnie cronică încă din copilărie.

Vedeta a explicat la ce soluții recurge pentru a putea să adoarmă.

Seara, înainte de culcare, am deprins bunul obicei, de a medita. Sufăr de insomnie cronică cam de pe la 7 ani. De la începutul anului, am început să fac meditație în fiecare noapte și se pare că doar așa pot să adorm. Pe fundal ascult o muzică specială, cu voci care te ghidează”, mărturisea vedeta de curând.

citește și...