FOTO / Cele mai spectaculoase ipostaze cu Ana Porgras. Fosta gimnastă știe cum să atragă atenția!

27.12.2021, 10:26
FOTO / Cele mai spectaculoase ipostaze cu Ana Porgras. Fosta gimnastă știe cum să atragă atenția!
FOTO / Cele mai spectaculoase ipostaze cu Ana Porgras. Fosta gimnastă știe cum să atragă atenția!

Fosta gimnastă Ana Porgras arată foarte bine și știe cum să își pună în valoare atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură. Fosta sportivă este într-o formă fizică de invidiat, iar ipostazele în care se afișează în mediul online îi cuceresc pe ce care îi urmăreesc activitatea pe rețelele de socializare.

Ana Porgras are acum 28 de ani. A fost una dintre sportivele care au scris istorie în gimnastica artistică din România, cucerind medalii valoroase la competițiile internaționale. Ana Porgras s-a retras din activitate înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing din anul 2012, iar  ulterior s-a reprofilat, lucrând ca manichiuristă.  Ana Porgras a participat la cea mai recentă ediție a concursului ”Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Într-o formă fizică de invidiat, Ana Porgras atrage imediat atenția, indiferent unde își face apariția. Pe contul său de socialzare, fosta sportivă își încântă admiratorii cu fotografii în care își etalează trupul cu forme foarte bine conturate.

Cele mai spectaculoase ipostaze cu Ana Porgras. Arată bine de tot în costum de baie

În ținute sexy sau în costum de baie, Ana Porgras are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Fosta gimnastă are o siluetă foarte frumoasă și știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice.

Ana Porgras, despre cariera sa în gimnastică

Ana Porgras a practicat gimnastica artistică de la o vârstă fragedă. Anul 2008 îi aduce consacrarea definitivă. Devine campioană europeană de junioare, clasându‑se pe primul loc la bârnă și obține locul IV cu echipa României. Ana Porgras este medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras căștigă medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porgas a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

Ana Porgras a decis să renunțe la gimnastica artistică după o accidentare. Fosta sportivă mărturisește că acum realizează că a fost o decizie pripită. ”Eram într-un moment foarte dificil pentru mine. M-am accidentat dintr-o greșeală, mi-am rupt mâna, nu am făcut ceva dificil, dar așa a fost să fie. Tot în acea perioadă am avut și a doua intervenție chirurgicală la menisc. Făceam recuperare și pentru picior, și pentru mână, și simțeam că nu mai pot. Dar, după zece ani, realizez că a fost o decizie pripită, m-aș fi putut recupera în câteva luni. Dar atunci nu cred că mă putea determina ceva sau cineva să îmi revizuiesc decizia. Mama, sora, antrenorii m-au încurajat să continui, să mă recuperez și să particip la olimpiadă, însă eram într-un moment în care nu am ascultat pe nimeni”, a detaliat ea.

citește și...