FOTO / Cele mai spectaculoase fotografii cu Roxana Nemeș în costum de baie. Face furori cu formele apetisante!

11.08.2021, 10:15
FOTO / Cele mai spectaculoase fotografii cu Roxana Nemeș în costum de baie. Face furori cu formele apetisante!
FOTO / Cele mai spectaculoase fotografii cu Roxana Nemeș în costum de baie. Face furori cu formele apetisante!

Cântăreața Roxana Nemeș și-a etalat formele la mare, în costum de baie. Artista are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Roxana Nemeș este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât apetisante, iar fiecare apariție a sa este apreciată de cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Roxana Nemeș a publicat fotografii în care apare în costum de baie, în vacanță.

Îmbrăcată cu un costum de baie din două piese, de culoare roșie, cântăreața și-a etalat formele apetisante, iar fanii au fost mai mult decât încântați. ”Sirena din mine”, a scris Roxana Nemeș în dreptul imaginilor.

Cele mai spectaculoase fotografii cu Roxana Nemeș în costum de baie. Internauții, încântați de aparițiile artistei

Imaginile cu Roxana Nemeș în costum de baie au făcut furori în rândul internauților.

”Top nr.1. Cea mai tare„, ”Frumoasă foc”, ”Superbă și sexy”, ”Fără cuvinte”, ”Te ador”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ce sirenă”, ”Frumoasă foc”, ”Ești foarte frumoasă și sexy”, au complimentat-o admiratorii pe Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș se iubește cu Călin Hagima

Cântăreața are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Roxana Nemeș a dat detalii și despre povestea de iubire dintre ea și Călin Hagima. Fosta concurentă de la ”Survivor România” a povestit cum s-au cunoscut și cum a fost cerută în căsătorie.

”Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptăm, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea „Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?”. Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a spus Roxana Nemeș.

 

citește și...