FOTO. Cele mai sexy fotografii cu Ariana Grande. De la iepurașul Playboy la apariții dramatice

26.06.2022, 16:59

Solista Ariana Grande a devenit un nume cunoscut de când și-a început cariera la vârsta de 15 ani. Deși a jucat în multe spectacole de teatru, inclusiv în Broadway’s 13, ea nu și-a găsit faima până în 2010, când a jucat în Victorious de la Nickelodeon.  

Vedeta a intrat în lumina reflectoarelor cu părul roșu aprins până la umeri, dar de atunci și-a îmbunătățit aspectul și a servit niște look-uri incredibile de-a lungul carierei sale.

Ariana și-a dezvoltat rapid un aspect distinctiv,   marcând o apariție cu o coadă de cal înalte și cu spatele gol și purtând cizme înalte, cu hanorace și pulovere supradimensionate.

De la ținute glam la alegeri dramatice

Acestea fiind spuse, vedeta pop și-a uimit fanii de-a lungul anilor cu unele dintre alegerile ei de modă, de la glam inspirat din anii 60, o rochie picurată în diamante și alegeri dramatice pe covorul roșu.

În luna iunie, Ariana va împlini 29 de ani, iar Daily Star a decis să arunce o privire la unele dintre cele mai sexy fotografii ale Ariana Grande.

Bunny style

Purtând o rochie mini neagră, mătăsoasă, cu jumătatea de sus din paiete, cântăreața și-a a purtat o coadă de cal elegantă. Ea a accesorizat ținuta cu mănuși de mătase și o geantă mică cu pene în partea de jos.

”Vopseaua perfectă”

Întinsă într-o piscină colorată complet goală, fără altceva decât vopsea care o acoperă, a devenit rapid unul dintre cele mai emblematice look-uri ale  solisteiAriana.

În videoclipul ei God is A Woman, vedeta și-a pictat corpul în nuanțe de roz și violet.

Cântecul, care este despre împuternicirea femeii, a arătat diferite fragmente ale cântăreței întinse într-o piscină, cu aceleași culori învolburând în jurul ei.

Met Gala

Este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea modei în care vedetele se întrec pentru a avea cele mai bune ținute.

În 2018, Ariana a uimit pe toată lumea cu rochia ei pentru Gala Met, a cărei temă în acel an a fost Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.

Pentru prima ei apariție la Met Gala, cântăreața a purtat o rochie Vera Wang care avea imagini din fresca emblematică a lui Michel Angelo, Judecata de Apoi.

Imaginea istorică este văzută acoperind tot peretele altarului Capelei Sixtine.

O privire mai atentă arată că pe corsetul rochiei, o imagine a lui Isus Hristos ocupă locul principal:

Cântăreața avea o față plină de machiaj plin de farmec, iar părul ei era dat pe spate, cu o fundă lungă nud în vârful capului.

Little Black Dress

Purtând o rochie neagră uimitoare, cu un singur umăr, cu diamante, vedeta a aruncat o privire uimitoare în cameră. Deși și-a păstrat părul  pe spate, a lăsat două șuvițe.

Fotografia a primit peste 11 milioane de aprecieri, iar un fan a numit cele două imagini „ireale”.

”Nu-i spune înger”

Ariana a arătat senzațional în videoclipul ei pentru Don’t Call Me Angel, alături de cântăreții Lana Del Rey și Miley Cyrus.

Cântecul ei a devenit single-ul principal de pe coloana sonoră a filmului Charlie’s Angels din 2019, iar cei trei cântăreți au purtat cu toții aripi de înger dramatice pentru a însoți aspectul lor dramatic.

Ariana a fost cea care a furat videoclipul cu rochia ei albă mini BERTA. Ținuta uimitoare este o mini rochie argintie cu cristale, care are un corset mulat și o fustă plic în partea de jos. Cântăreața a purtat aripi cu pene albe și a purtat celebrele ei cizme până la genunchi pentru a completa look-ul.

Moda anilor 60

Ariana a decis să se întoarcă în anii 60 cu aspectul ei realizat pentru clipul Positions, care a apărut pe albumul ei cu același nume. În videoclip, cântăreața joacă rolul președintelui și poartă niște look-uri senzaționale cu pălării mici, cercei cu bule, mănuși și perle.

Potrivindu-se cu tema videoclipului, cântăreața a uimit într-o ținută verde pentru fotografiile din albumul ei.
Având coada de cal plină de volum, Ariana a purtat o bentiță neagră. Păstrând tema anilor 60, ea a purtat cercei mari cu flori verzi, care se potrivesc.

Rochii dramatice

Ariana a avut multe apariții pe Covorul roșu de-a lungul carierei sale, dar rochia ei pentru premiile Grammy 2020 i-a adus aspectul la un alt nivel.

Fără a păstra aspectul subtil, cântăreața a năvălit pe covor într-o rochie gri masivă.

Ea a combinat rochia din tul fără bretele cu mănuși gri pentru a se asorta împreună cu cercei cu diamante strălucitori.
Purtând rochia personalizată Giambattista Valli, Ariana și-a păstrat coada de cal..

citește și...