FOTO / Cele mai sexy apariții ale Roxanei Nemeș. Vedeta arată spectaculos!

15.12.2021, 10:29
FOTO / Cele mai sexy apariții ale Roxanei Nemeș. Vedeta arată spectaculos!
FOTO / Cele mai sexy apariții ale Roxanei Nemeș. Vedeta arată spectaculos!

Cântăreața Roxana Nemeș, în vârstă de 31 de ani, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Este posesoarea unui triup cu forme apetisante, care atrag imediat atenția. Artista face furor în mediul online cu fotografiile pe care le publică, în care își expune formele în costum de baie sau în ținute provocatoare.

Blondă, cu o siluetă de invidiat și forme foarte bine conturate, Roxana Nemeș este o apariție care atrage imediat atenția, oriunde merge.

Cântăreața își încântă fanii din mediul online cu imaginile pe care le postează.

Cele mai sexy apariții ale Roxanei Nemeș. E bine de tot în costum de baie!

În fotografiile pe care le publică pe contul său de pe o rețea de socializare, Roxana Nemeș își expune formele în ținute sexy sau în costum de baie.

În costum de baie, vedeta arată extraordinar de bine, făcând ravagii cu formele sale apetisante.

Roxana Nemeș e căsătorită cu Călin Hagima

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

„Totul a fost cum a trebuit și cununia a fost spontană. Am făcut-o atunci când am simțit. A fost o petrecere superbă, toată lumea s-a distrat, până și ai mei și surorile mele au dansat. Ne-a adunat pe toți. În toate pozele râd, n-am poze serioase. Am vrut să fie în familie, strict cu prietenii apropiați. Am vrut să fie ceva intim. Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult. Am învățat însă să lăsăm unul de la altul. Ne împărțim foarte bine sarcinile. Duce gunoiul cine îl vede primul, la fel și cafeaua. Ne completăm. Ne dorim copii. Lucrăm la asta. Mi-am dorit și o slujbă de cununie și am făcut-o. A fost exact ca la nuntă. Puțin mai scurtă ca în biserică!”, a povestit Roxana Nemeș la o emisiune TV.

După cununie, Roxana Nemeș a compus și prima ei piesă pentru cel care i-a devenit soț: „Am scris o piesă pentru el. E prima dată când scriu o piesă. Este povestea noastră de la început. Ne-am cunoscut în vârf de munte, dar am fost împreună după un an și jumătate, ne-am tot văzut întâmplător. Viața mea ducea spre el. Nu căutam, ne-am găsit întâmplător. În ultimii ani până și mama mi-a spus că m-am schimbat în bine, că am evoluat ca om”

 

citește și...