FOTO / Cele mai senzuale ipostaze cu Amna. Cântăreața are un trup de vis!

22.11.2020, 09:53
FOTO / Cele mai senzuale ipostaze cu Amna. Cântăreața are un trup de vis!
FOTO / Cele mai senzuale ipostaze cu Amna. Cântăreața are un trup de vis!
Cântăreața Amna este într-o formă fizică de zile mari. Artista arată fără reproș.

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, se poate lăuda cu un fizic impresionant.În vârstă de 36 de ani, artista se menține foarte bine și afișează un trup cu forme foarte bine conturate.

Vedeta știe foarte bine cum să-și pună atuurile fizice în valoare, afișându-se în ținute care îi scot în evidență silueta de vis. Fie că poartă ținute sexy, fie  că apare în costum de baie, artista este o apariție care atrage imediat atenția.

Amna a divorțat și are un băiețel

Cântăreața Amna a explicat în ce relații a rămas cu fostul său partener de viață, împreună cu care are un băiețel. Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. Anul trecut, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat.

„Suntem civilizați. Nu ne vizităm. Ia copilul, îl aduce când trebuie. Nu ieșim la cafele, nu ieșim la mese. Suntem civilizați și în limita bunului simț”, a declarat Amna la o emisiune de televiziune.

Artista consideră că este făcută pentru viața de familie. „Sunt sigură că sunt făcută pentru viața de familie pentru că nu am stat degeaba 12 ani cu un om și nici el nu a stat degeaba cu mine. Cu siguranță și el este făcut pentru viața de familie doar că, din păcate, drumurile noastre cu unele persoane sunt limitate. Momentan sunt singură, cu băiețelul meu. Avem tot ce ne trebuie. M-am focusat foarte mult pe carieră”, a mai spus ea.

Amna nu se grăbește să intre într-o nouă relație

Cântăreața a explicat că nu se grăbește să aibă o nouă relație sentimentală și că este foarte important să găsească partenerul potrivit.

Ea este de părere că după anumite experiențe de viață cresc și pretențiile în ceea ce privește un potențial partener.

„E vorba despre a alege omul potrivit, iar ăla e rar, nu îl găsești la toate colțurile. (…) Trecând prin niște momente în viață, ai niște pretenții nu mai poți să accepți orice și treci cu vederea niște lucruri. Sunt sigură că există cineva acolo și pentru mine, doar că nu vreau să mă grăbesc. Nu știu dacă îmi e teamă”, a mai spus Amna.

citește și...