FOTO / Cele mai senzuale apariții ale cântăreței Diana Bișinicu. Artista atrage toate privirile cu formele ei!

11.09.2021, 10:25
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale cântăreței Diana Bișinicu. Artista atrage toate privirile cu formele ei!
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale cântăreței Diana Bișinicu. Artista atrage toate privirile cu formele ei!

Cântăreața Diana Bișinicu este o prezență care atrage toate rivirile oriunede își face apariția. Artista este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase pe care știe foarte bine cum să le pună în evidență. Fotografiile cu vedeta în costum de baie, postate în mediul online, fac furori în rândul admiratorilor acesteia.

Diana Bișinicu s-a făcut remarcată pe scena muzicii românești în urmă cu mulți ani, alături de trupa de fete Pops. Ulterior, a urmat o carieră solo, dar s-a lansat și în afaceri. A făcut și o schimbare radicală de carieră, îndreptându-se la un moment dat spre muzica tradițională aromână

În plan personal, Diana Bișinicu este mama unei fetițe din mariajul cu Cătălin Andrieș. Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș au fost cununați de Gabriela Cristea și fostul ei soț, regretatul om de afaceri Marcel Toader.

 

Cele mai senzuale apariții ale cântăreței Diana Bișinicu. Arată foarte bine în costum de baie

Diana Bișinicu este una dintre cele mai senzuale apariții din peisajul showbiz-ului autohton. Posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, artista știe cum să se pună în valoare ccu ținute care să-i evidențieze atuurile fizice.

De altfel, fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online îi încântă pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

 

Diana Bișinicu, una dintre artistele preferate ale lui Gigi Becali

Depre Diana Bișinicu se spune că este una dintre cântărețele preferate ale lui Gigi Becali. A cântat pentru acesta la diverse evenimente. „I-am cântat la Revelion, eram însărcinată în șapte luni la acea vreme. Îi place una dintre melodii, Arachia, care înseamnă țuică. Refrenul i l-am cântat așa cum e, dar pe strofe i le-am făcut special. Eram cu telefonul în mână, doar ce compusesem versurile pentru dumnealui, pentru familia dumnealui. Și i le-am cântat atunci și lumea a perceput cumva că aș fi dat mesaje. Dar nu, doar ce compusesem versurile și stăteam cu telefonul în față să le citesc. I-am compus despre soție, i-am compus despre fete. „Gigi, bucură-te, cu cele trei fete, Ele sunt averea care o să-ți rămână toată viața”. A și cântat cu mine, într-un duet foarte frumos”, povestea Diana Bișinicu într-un interviu pentru liberatea.ro.

„Îmi amintesc că, în urma unei întâlniri, m-a sunat să ne vedem la palat, să ne vedem, să ne cunoaștem mai bine. Altădată m-a sunat pentru că voia să îi cânt în campanie. Și când m-am dus la birou la dumnealui aveam… Mi se vedea foarte puțin din burtă. Aveam blugii, un tricou și se vedea un pic din burtă, pielea. și mi-a spus: „Dacă te mai prind că ți se vede un pic de piele, îl sun pe taică-tău”. N-avea nicio legătură cu tata, nu-l cunoștea. Dar a fost o chestie foarte haioasă, pentru că noi fiind aromâni, aveam niște tradiții așa…

Și-ar fi dorit să nu mă vadă cu nici măcar o bucățică de piele, fie ea cât de mică, la vedere… E, m-am speriat, de ce să mă sperii? Tata oricum a fost genul care mi-a spus: „Tată, dar ești tânără, poartă acum, dacă nu porți acum, când o să porți?”. Am zâmbit așa, foarte drăguț, și mi s-a părut foarte haios. Mi s-a părut așa în sânul familiei noastre aromânești. M-am simțit bine, într-un fel, că i-a păsat”, mai spunea Diana Bișinicu despre întâlnirile cu Gigi Becali.

citește și...