FOTO / Cele mai incendiare apariții ale Larisei Drăgulescu. Super provocatoare!

19.06.2021, 10:12
FOTO / Cele mai incendiare apariții ale Larisei Drăgulescu. Super provocatoare!
FOTO / Cele mai incendiare apariții ale Larisei Drăgulescu. Super provocatoare!

Larisa Drăgulescu știe foarte bine cum să-și incite fanii din mediul online, acolo unde aceasta postează fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Larisa Drăgulescu, cea care a fost prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât apetisante. vedeta știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice și cum să înfierbânte imaginația celor care o privesc.

Pe contul său de socializare, Larisa Drăgulescu postează frecvent imagini în care apare sumar îmbrăcată și pozează în ipostaze mai mult decât provocatoare. Cele mai recente fotografii publicate de Larisa Drăgulescu în mediul online stau dovadă în acest sens. Postările Laisei Drăgulescu fac deliciul internauțiilor, care se întrec în a da like și a o complimenta.

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit a doua oară

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.

”Numele nu mi l-am schimbat. El și-a schimbat numele de familie. Acum îl cheamă Drăgulescu Bogdan Marian. L-am convins, i-am spus că eu deja vin cu doi copii, ne numim deja Drăgulescu și el dacă vrea să facă parte din familia noastră trebuie să se numească Drăgulescu. Copiii sunt foarte fericiți, mai ales fetița”, a spus Larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

citește și...