FOTO. Cele mai frumoase vedete rămase la Cupa Mondială, de la o actriță spaniolă la un supermodel

13.12.2022, 17:40

Semifinalele încep marți, când Croația întâlnește Argentina, urmată de meciul dintre Maroc și Franța. Iar asta înseamnă că Wags vor fi în forță pentru a-și susține partenerii. De la o superbă actriță spaniolă la un supermodel și un influencer uimitor, aceste frumuseți vor fi în forță în momentul în care acțiunea va începe.

Argentina

Agustina Gandolfo

Gandolfo, în vârstă de 26 de ani, este model și iubita atacantului argentinian Lautaro Martinez. Bomba-sexy i-a fost prezentată starului de la Inter Milano de către superba Wanda Nara, fosta soție a lui Mauro Icardi. De atunci, ea și-a dezvoltat propriul brand ca expert în fitness și stil de viață sănătos – mândrindu-se cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram, Gandolfo își conduce, de asemenea, propriul restaurant din Milano, numit Coraje, transmite The Sun.

Caro Calvagni

Wag-ul apărătorului Nicolas Tagliafico este modelul de fitness Caro. Ea are peste 330.000 de urmăritori pe Instagram, unde își prezintă stilul de viață de invidiat, sfaturi de antrenament și câinii ei. Atunci când nu ridică greutăți, frumoasa blondă își duce buldogii francezi cu avioanele private.

Tânăra de 28 de ani și-a etalat chiar și abilitățile de fotbalistă alături de Tagliafico într-un meci de tenis de cap în vacanța din Ibiza.

Antonella Rocuzzo

Regină a cârcotașilor argeșeni, Roccuzzo este soția talismanului Lionel Messi. În vârstă de 34 de ani este din Rosario și a fost iubita din copilărie a septuplului câștigător al Balonului de Aur, după ce s-au cunoscut la doar cinci ani.

Inițial, ea a urmat o pregătire universitară pentru a deveni dentist, înainte de a se orienta spre comunicarea socială, iar în trecut a apărut ca model pentru casa de modă argentiniană Ricky Sarkany. Ea are trei fii cu Messi – Thiago, Mateo și Ciro.

Croația

Izabel Kovacic

Cea mai mediatizată dintre toate Wags croate, Izabel este soția lui Mateo Kovacic, asul mijlocașului de la Chelsea. Asemănătoare cu Shakira datorită șuvițelor sale blonde și buclate, ea a fost supermodel. Cu toate acestea, acum este însă designer vestimentar – după ce a lansat în 2015 o gamă de produse ecologice și organice pentru bebeluși cu firma Lunilou.

Ea conduce afacerea alături de sora mai mare, Ivana Lucic – care de atunci s-a extins la vânzarea de modă pentru femei și bărbați, care sunt realizate cu materiale sustenabile.

Helena Matic

Superba brunetă Helena este pe mâini sigure cu Dominik Livaković – numărul 1 din Croația. Este designer textilist din Zagreb și menționează patinajul pe gheață ca fiind unul dintre hobby-urile sale preferate.

Helena este, de asemenea, devotată cățelușului Cruz, pe care îl arată cu regularitate pe Instagram.

Silvija Brozovic

Silvija, în vârstă de 29 de ani, este soția plină de farmec a starului echipei Inter Milano, Marcelo Brozovic. Cei doi s-au căsătorit în cele din urmă în 2016, după mai mulți ani împreună.

Silvija se mândrește cu peste 16.000 de urmăritori pe Instagram, unde împărtășește viața de familie și fotografii de familie drăguțe cu cei doi copii ai lor, Aurora și Rafael.

Franța

Zoe Cristofoli

Cristofoli, iubitoare de tatuaje, în vârstă de 26 de ani, este iubita starului AC Milan, Theo Hernandez. Ea și apărătorul împart un fiu pe nume TJ. Uimitoarea are o dragoste pentru cerneală, corpul ei fiind o pânză pentru aceasta. În timp ce ea își conduce propriul salon Ink Studio Lagrange din Torino.

Mae Guendouzi

Mae, în vârstă de 22 de ani, este soția fostului star de la Arsenal Matteo Guendouzi. Ei au devenit publici în 2019, când el juca pentru Gunners, și de atunci au fost inseparabili. Anul trecut au primit-o pe fetița Mayleen în viața lor. Ei locuiesc în Marsilia, unde Matteo își face acum un nume.

Marrion Areola

Soția lui Alphonse Areola, portarul lui West Ham, Marrion Areola, în vârstă de 34 de ani, nu este doar un chip frumos, ci și un guru al bunăstării în stilul lui Gwyneth Paltrow.

Site-ul ei oferă sfaturi de sănătate, fitness și stil de viață pentru o taxă de 7 lire sterline pe lună – și cu 108.000 de urmăritori pe Instagram, cu siguranță face un euro sau doi. S-a căsătorit cu Alphonse în 2014 și împreună au trei fiice tinere – Ayva-May, Ayleen-Grace și Aymma-Lyse.

Maroc

Hiba Abouk

Uimitoarea actriță spaniolă Hiba, în vârstă de 36 de ani, l-a cunoscut pe Achraf Hakimi în 2018. Cu 12 ani mai în vârstă decât el, ea și-a făcut un nume în serialul polițist spaniol El Principe și, la fel ca Hakimi, este o musulmană devotată. În urmă cu doi ani, ei s-au căsătorit în cadrul unei nunți secrete, și-au întâmpinat primul fiu și au adăugat un alt băiat la puiul lor în acest an.

În octombrie, cu Cupa Mondială la orizont, au apărut într-o ședință foto uimitoare în Vogue Arabia.

Salma Rachid

Rachid este o cântăreață, care și-a găsit faima în versiunea arabă a emisiunii Pop Idol.

În vârstă de 28 de ani, este căsătorită cu fundașul marocan Romain Saiss, care a fost eliminat cu targa în meciul cu Portugalia din sferturile de finală. Ei își păstrează romantismul privat, deși se crede că s-au căsătorit în 2016 și au un fiu pe nume Yanis, care s-a născut în 2019.

Imane Khb

Lăudându-se cu 250.000 de urmăritori pe Instagram, modelul Imane este căsătorită cu trăgătorul de la Sevilla Yassine Bounou.
Uimitoarea în vârstă de 30 de ani este, prin urmare, un influencer cu numărul mare de urmăritori – împărtășind viața ei glam fanilor pe rețelele de socializare.

Se pare că au început să se întâlnească în 2017 și au împreună un fiu.

citește și...