FOTO / Cele mai frumoase imagini cu Elwira, soția lui Mihai Petre. Cum a arătat la nunta cu acesta!

22.11.2021, 10:31
FOTO / Cele mai frumoase imagini cu Elwira, soția lui Mihai Petre. Cum a arătat la nunta cu acesta!
FOTO / Cele mai frumoase imagini cu Elwira, soția lui Mihai Petre. Cum a arătat la nunta cu acesta!

Elwira, soția dansatorului și coregrafului Mihai Petre, este o femeie atrăgătoare și o prezență plină de eleganță și rafinament. Aceasta arată impecabil și afișează o siluetă fără reproș, după cum se poate vedea și din fotografiile postate de aceasta în mediul online de-a lungul anilor.Elwira și Mihai petre formează o familie  foarte frumoasă alături de cele două fetițe ale lor.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Mihai Petre și soția sa, Elwira, sunt una dintre echipele participante în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, transmisă de postul de televiziune Antena 1.

Elwira Petre impresionează cu fiecare apariție a sa, fiind o femeie extrem de atrăgătoare, delicată și plină de rafinament. Fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare stau dovadă în acest sens.

Cele mai frumoase imagini cu Elwira, soția lui Mihai Petre. Arată bine indiferent ce ar purta

Elwira Petre are o siluetă fără reproș și arată bine indifirent ce poartă, fie că este vorba despre ținute sport, elegante sau costum de baie.

Una dintre cele mai frumoase fotografii postate de Elwira în mediul online este cea de la nunta cu Mihai Petre. A fost o mireasă superbă, senzuală și extrem de elegantă. Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în data de  7 iunie 2008. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar petrecerea de nuntă a fost la Palatul Știrbei.

Cum s-au cunoscut Elwra și Mihai Petre

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la emisiunea ”Chefi la cuțite”, potrivit a1.ro.

„În 2001 am înființat școala noastră, până atunci cred că am fost la o groază de concursuri. Cred că cel mai important concurs era Cupa Mondială de Latino, am fost prima echipă din România care a intrat în World Ranking. Sună a clișeu, dar dansul chiar e viața mea. Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu”, a mai spus ea.

citește și...