FOTO. Cel mai vârstnic model din lume, de 91 de ani, pozează goală pentru o ședință foto. “Unul dintre secretele menținerii frumuseții este să …”

06.10.2022, 20:36

Supermodelul american Carmen Dell’Orefice s-a dezbrăcat pentru o ședință foto impresionantă, la vârsta de 91 de ani, pentru a le dovedi cititorilor revistei New You că vârsta este doar un număr. “Unul dintre secretele menținerii frumuseții este să faci pentru tine ceea ce faci pentru un copil”.

Carmen Dell’Orefice s-a dezbrăcat pentru o ședință foto de prima pagină a revistei New You.

Supermodelul în vârstă de 91 de ani a pozat pentru Beverly Johnson, 69 de ani, care în 1974 a devenit primul model de culoare de pe coperta Vogue.

Carmen Dell’Orefice cel mai tânăr model care a apărut vreodată pe coperta Vogue

Uimitoarul model  cu părul argintiu părea foarte confortabilă, relaxându-se sub cearșafurile albe ale patului, în ședința foto de ziua ei de naștere, demonstrând încă o dată că vârsta este doar un număr.

Modelul a apărut pentru prima dată în Vouge, fiind cel mai tânăr model care a apărut vreodată pe prima copertă, când avea doar 16 ani.

Cel mai vârstnic model din lume, de 91 de ani, pozează goală pentru o ședință foto

“Unul dintre secretele menținerii frumuseții este să faci pentru tine ceea ce faci pentru un copil”

Și se pare că este încă în formă!

Carmen s-a dezbrăcat, acoperindu-și formele cu o pătură, în timp ce epatează într-o nouă ședință foto pentru numărul din octombrie al revistei New You. Fotografiată de celebrul fotograf Fadil Barisha, una dintre imagini le prezintă pe femei pozând împreună înconjurate de plante verzi – Carmen a purtat o ținută uimitoare în alb și negru, iar Beverly o rochie albă.

Supermodelul în vârstă de 91 de ani a pozat alături de Beverly Johnson, 69 de ani

O altă fotografie o arată pe Carmen pozând în pat doar într-o pereche de lenjerie intimă, ținând în mână o pătură albă care îi acoperă formele. Carmen a declarat pentru revista New You care este secretul pentru a-și păstra aspectul tineresc uimitor.

Ea a spus: “Bărbații și femeile ar trebui să aibă grijă de ei înșiși și să se iubească. Unul dintre secretele menținerii frumuseții este să faci ceea ce faci pentru un copil. [Îi] îngrijești și hrănești cu dragoste. Asta ar trebui să facem cu noi înșine: să ne îngrijim, să ne iubim și să ne oferim acest tip de energie.”

Carmen s-a retras din modelling în 1959. S-a întors în industrie 20 de ani mai târziu. Ea a jucat în campanii pentru branduri mari precum Target, Rolex, Sephora și H&M și a defilat pe podium pentru companii precum Anna Sui, Stéphane Rolland, Thierry Mugler și Guo Pei.

Ea a explicat că a fost ideea fotografului ei, Fadil Barisha, ca ea să pozeze nud pentru ședința foto.

“Este percepția [fotografului] despre ceea ce vede la tine sau la mine. Suntem acolo, începe să se creeze o sinergie, iar ei o scot la iveală. Este vorba de mentalitatea lor. Mentalitatea fotografului este la înălțime. Totul este o proiecție. Cu toții suntem actrițe tăcute. Despre asta este vorba.”

 

citește și...