FOTO / Cel mai emoționant mesaj al Andreei Bălan. ”Te iubesc până la cer și înapoi”

12.09.2020, 09:52
FOTO / Cel mai emoționant mesaj al Andreei Bălan. ”Te iubesc până la cer și înapoi”
FOTO / Cel mai emoționant mesaj al Andreei Bălan. ”Te iubesc până la cer și înapoi”

Zilele trecute, cântăreața Andreea Bălan a aniverat-o pe mama sa. Artista a transmis un mesaj plin de emoție cu această ocazie.

Andreea Bălan are o relație extraordinară cu mama sa. De altfel, aceasta este cea care o ajută cu creșterea celor două fetițe, Ella și Clara, după ce artista s-a separat de soțul ei, actorul George Burcea.

În data de 10 septembrie, vedeta a aniversat-o pe mama sa, căreia i-a organizat o petrecere în familie. De ziua de naștere a mamei sale, Andreea Bălan a transmis un mesaj mai mult decât emoționant.

”Este ziua mamei mele iubite ????✨, cea care m-a iubit necondiționat și a fost întodeauna alături de mine la bine și la rău, indiferent de deciziile mele bune sau mai puțin bune și totodată cea care a fost alături de Ella și de Clara din primele zile de viață ??

Acum ea își dedică viața lor și tot ceea ce contează pentru ea este fericirea noastră!  Te iubesc mami până la cer și înapoi, te respect enorm pentru tot ce faci pentru noi și îți mulțumesc pentru grijă pe care ne-o porți! ❤️”, este urarea pe cae Andreea Bălan i-a făcut mamei sale, în mediul online.

Ce spune Andreea Bălan despre sacrificiile făcute de mama sa

Vedeta a mărturisit, într-un interviu recent, că mama sa și-a schimbat viața pentru a putea fi alături de ea. Andreea Bălan a vorbit despre sacrificiile făcute de mama sa, pentru a o putea ajuta în creșterea fetițelor sale.

”Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei”, a declarat vedeta pentru libertateapentrufemei.ro.

citește și...