FOTO / Cei trei jurați se luptă pentru ultima amuletă din acest sezon la ”Chefi la cuțite”

27.04.2021, 13:39
FOTO / Cei trei jurați se luptă pentru ultima amuletă din acest sezon la ”Chefi la cuțite”
FOTO / Cei trei jurați se luptă pentru ultima amuletă din acest sezon la ”Chefi la cuțite”

Cei trei jurați de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” se luptă în această seară pentru ultima amuletă din acest sezon.

Diseară, de la 20:30 pe Antena 1, Gina Pistol pune la bătaie ultima amuletă a acestui sezon. ”Am crezut că nu se mai termină aceste probe! A mai intrat o singură dată fără amuletă la ea și nu a fost bine. Nici măcar nu știm pentru ce ne luptăm. Clar este un avantaj de o să ne stea mintea în loc”, spun chefii tensionați. În acest moment, clasamentul îi surâde lui chef Florin Dumitrescu, ce se află pe primul loc cu 10 avantaje câștigate, urmat de chef Cătălin Scărlătescu ce are doar 9 cartoline norocoase și chef Sorin Bontea care a adjudecat 7. Ultima probă este decisivă, căci poate schimba ierarhia și poate oferi un avans considerabil juratului ce va intra în battle-uri cu cele mai multe avantaje.


Tot în această seară, chefii împart ultimele cuțite ale sezonului 9. Și pentru că ultima seară de jurizări pe nevăzute trebuie să continue într-o notă de spectacol, Cocuța și Bogdan Boantă, coregrafi și dansatori cunoscuți, vin să le facă o surpriză memorabilă juraților Chefi la cuțite: ”Am făcut repetiții. O zi întregă am gătit doar rețetele astea!”. După săptămâni la rând în care chefii Florin, Sorin și Cătălin au repetat șlagărul sezonului ”Un gogoș, cupcake, Titu!”, jurații vor găsi în sfârșit sub cloșuri preparatele dorite: gogoși și cupcakes. Dar momentul pregătit de Cocuța și Boantă nu se termină aici, căci apariția lor din platou îi va ridica pe chefi de la masa jurizării la propriu. Despre ce este vorba, cei din fața micilor ecrane pot vedea diseară, de la 20:30. Ultimele degustări la cuțite se trăiesc la fel de intens ca cele de început, iar pe ultima sută de metri concurenții din bucătăria Chefi la cuțite își vor aduna toate forțele pentru a primi un vot de încredere către etapa următoare. Finalul jurizărilor sezonului 9 vine cu cea mai așteptată întrebare din partea chefilor: ”Măciucă, care este ultimul preparat de pe bandă anul asta?!”.

”Chefi la cuțite”, la sezonul 9

 

În data de 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1.

O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele pentru care se luptă cei trei jurați în audiții. La final, chefii invitați  să jurizeze amulete vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...