FOTO / Ce trup afișează Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”! Apariții de vis!

21.01.2022, 10:36
FOTO / Ce trup afișează Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”! Apariții de vis!
FOTO / Ce trup afișeză Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”! Apariție de vis!

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, este  una dintre celer mai senzuale prezențe de pe micile ecrane. Fiecare apariție a sa este de vis.  Vedeta afișâează un trup cu forme perfecte  și o siluetă fără reproș, indiferent ce ținute adoptă.

Cristina Mihaela Dorobanțu îi încântă pe admiratorii săi din mediul online cu imagini în care apare în diverse ipostaze, fie pe platourile de filmare, fie la diverse evenimente sau în vacanță.

Vedeta are cu ce se mândri din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unu trup fără reproș.

Ce trup afișează Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”! Impecabilă indiferent ce poartă

Fie că este vorba de ținute elegante sau de apariți la plajă, în costum de baie Cristina Mihaela Dorobanțu se prezintă impecabil.

Postările ei de pe rețelele de socializare primesc numeroase aprecieri din partea internauților, care sunt încântați de felul în care arată aceasta.

Cum a ajuns Cristina Mihaela Dorobanțu să prezinte emisiunea ”Puuterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”.  Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D. Cristina Mihaela Dorobanțu a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să prezinte show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”

”Eu urmăream fiecare episod al emisiunii „Puterea Dragostei” și îmi doream să ajung să prezint un proiect asemănător. La momentul respectiv, îmi doream să plec din țară și, când am aflat că mi se oferă șansa să prezint acest proiect, mi s-a părut că Universul a fost de partea mea. Cunoșteam formatul și eram un fan adevărat al emisiunii. Visasem atât de mult, îmi dorisem atât de mult și mă proiectasem într-un asemenea proiect, încât am ajuns acolo unde îmi doream”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Cu siguranță nu a fost ușor la început, dar am muncit cu multă bucurie, mereu recunoscătoare că mi s-a oferit o asemenea oportunitate”, a adăugat ea.

Cristina Mihaela Dorobanțu își dorește să devină mamă

Cristina Mihaela Dorobanțu a dat detalii despre viața sa personală în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro. Prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mămică.

„Îmi doresc enorm să fiu mamă, pentru asta trebuie să cunosc pe cineva cu care să fiu compatibilă. Mă uit în jur și văd că tot mai multe prietene și cunoșțințe sunt însărcinate și mă bucur enorm, trăiesc alături de ele easta perioada. Va veni, cu siguranță, și ziua în care și eu voi deveni mama, până atunci mă concentrez foarte mult pe carieră mea”, a spus vedeta.

citește și...