FOTO / Ce spune Giulia Anghelescu despre diete. ”Singura și cea mai proastă dietă pe care am ținut-o vreodată în viața mea a fost când aveam 16 ani”

06.11.2022, 11:04
FOTO / Ce spune Giulia Anghelescu despre diete. ”Singura și cea mai proastă dietă pe care am ținut-o vreodată în viața mea a fost când aveam 16 ani”
Ce spune Giulia Anghelescu despre diete

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, a vorbit despre diete și regimuri drastice. Aceasta a mărturisit că a ținut regim o singură dată, în adolescență, și ulterrior s-a confruntat cu o problemă de sănătate. ”Singura și cea mai proastă dietă pe care am ținut-o vreodată în viața mea a fost când aveam 16 ani”, a spus artista.

Cântăreața Giulia Anghelescu are zece ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc. Are un trup cu forme apetisante și o siluetă foarte armonioasă. Vedeta a mărturisit, pentru revista Unica, că nu a recurs decât o singură dată la diete, în adolescență.

Ce spune Giulia Anghelescu despre diete. ”Atunci am făcut foamea, de aceea m-am ales cu gastrită”

“În trecut de la stres slăbeam foarte mult, acum de ceva timp nu mai slăbesc, acum am început să mă îngraș de la stres, deși nu mănânc neapărat, dar așa cred că funcționează mai nou organismul meu. În principiu nu au fost oscilații care să sară în ochi, dar au fost. Singura și cea mai proastă dietă pe care am ținut-o vreodată în viața mea a fost când aveam 16 ani. Tocmai mă întorsesem din turneu, mă îngrășasem foarte mult, adică 10 kg și apoi aveam de filmat un videoclip la care trebuia să fiu bine, în niciun caz cu 10 kg în plus. Aceea a fost singura dată când am ținut o dietă fără să știu exact care e treaba cu dietele, fiind adolescentă de unde să știu? Atunci am făcut foamea, de aceea m-am ales cu gastrită. Este lucrul pe care nu îl recomand nimănui, o dietă sănătoasă și echilibrată clar te ajută să nici nu ajungi în punctul în care să ai nevoie de un regim mai drastic”, a declarat Giulia Anghelescu.

“La nutriționist am fost în anii trecuți, acum deja cam știu ce poate corpul meu și ce își dorește organismul și nu mai ajung decât dacă e musai. Aveam perioade când eu și Vlad țineam dietă împreună. Când el slăbise 14 kg țineam un regim împreună, nu era un regim extraordinar de greu de dus, făceam foarte mult sport, mâncam foarte sănătos. Dar acum încă încerc să-l conving să renunțe la dulciuri, la sucuri, la pâine, nu prea reușesc”, a mai spus cântăreața.

citește și...