FOTO. Ce s-a ales de bebelușa Oana de la ‘Cronica Cârcotașilor’! Cum arată acum la 39 de ani

26.07.2020, 20:43
FOTO. Ce s-a ales de bebelușa Oana de la 'Cronica Cârcotașilor'! Cum arată acum la 39 de ani
Ce s-a ales de bebelușa Oana de la 'Cronica Cârcotașilor'

Cine își mai aduce aminte de bebelușa Oana de la ‘Cronica Cârcotașilor? Oana Daniela Ioniță a fost una dintre cele mai apreciate dansatoare de la Prima TV.

Ajunsă acum la vârsta de 39 de ani, fosta bebelușă are o viață total diferită față de acum câțiva ani. Și-a deschis propria școală de dans, ‘Dance Planet’, și are doi copii minunați, pe Mihai Maxim (5 ani) și Isabel (8 ani).

Oana Ioniță a făcut parte din echipa ‘Cronica Cârcotașilor

Prin anii 2000, Oana Daniela Ioniță a fost una dintre balerinele de la Opera Română din București, ca mai apoi să devină dansatoare la emisiunea ‘Cronica Cârcotașilor’. După ce a ales să se retragă din televiziune, în anul 2010, vedeta și-a îndeplinit un vis imens, acela de a avea o școală de dans.

‘Când m-am angajat la Opera Română ca balerină, în anul 2000, parcă îmi trăiam visul! Nu voiam decât să rămân acolo până la pensie, dar, după câțiva ani, am realizat că altceva îmi era destinat. Televiziunea mi-a oferit o perspectivă nouă. Mi-a oferit o imagine, notorietate, stabilitate financiară. Deși proiectele din televiziune sunt inconstante, am reușit să rezist din 1998 până în 2013, odată cu încheierea ultimului sezon Dansez pentru tine de la Pro TV’, spunea blonda într-un interviu recent pentru Ballet Magazine.

A renunțat pentru viața de familie

Oana Ioniță mărturisea că a fost nevoită să renunțe la cariera din showbiz după ce a devenit mamă. Deși anii au trecut, fosta bebelușă și-a păstrat silueta impecabilă și arată extraordinar.

Nu puteam să fiu o bebeluşă cu un bebeluş. Eu tind să cred că am ajuns la altă etapă a vieţii mele. Un alt motiv a fost emisiunea concurs ‘Dansez pentru tine’. Aşa cum în urmă cu 13 ani mi-am dorit să devin o bebeluşă, pentru că la vremea aceea bebeluşele erau un etalon, aşa mi-am pus în cap să experimentez cea mai bună emisiune de dans. Acum mă bucur că am realizat ce mi-am dorit şi pot să mai împărtăşesc şi altora din frumuseţea dansului’, declara Oana Ioniţă, în urmă cu câțiva ani.

Are un băiat și o fată cu doi bărbați diferiți

Din ianuarie 2013, Oana Ioniță este căsătorită cu tenorul Florin Budnaru, bărbatul cu care împreună băiatul de 5 ani. Cuplul a fost cununat de fostul coleg al Oanei, Mihai Găinușă, și soția acestuia, Ioana.

Dintr-o relație anterioară cu un spaniol, fosta vedetă de la ‘Cronica Cârcotașilor’ mai are o fetiță. Oana Ioniță declara că relația cu tatăl fiicei sale nu a funcționat și au decis de comun acord să se despartă. Oana a născut pentru prima dată la o clinică din Spania.

‘Eu mi-am dorit o familie, o casnicie cu tatal fetitei. Am incercat sa avem o familie si sa fim fericiti, dar din pacate nu a mers. Am hotarat de comun acord ca eu sa ma intorc in tara. Ne-am despartit la cateva luni dupa ce am nascut.

Ne-am dorit amandoi copilul, dar nu aveam chimia perfecta. Eu personal nu am niciun fel de regret. Atat timp cat fetita mea este foarte fericita, totul este minunat’, mărturisea ea despre fosta relație.

citește și...