FOTO / Ce reacție a avut Laurette când i s-a spus că a luat în greutate. A replicat imediat

10.02.2021, 11:06
FOTO / Ce reacție a avut Laurette când i s-a spus că a luat în greutate. A replicat imediat
FOTO / Ce reacție a avut Laurette când i s-a spus că a luat în greutate. A replicat imediat

Laurette a pozat într-o ipostază senzuală, însă unii dintre internauți i-au atras iumediat atenția asupra unui detaliu.

”Când te uiți la poză!!! La ce anume te gândești?!!”, a scris Laurette în dreptul unei fotografii în care apare într-o ipostază provocatoare. ”Ca ai câteva kilograme în plus acumulate!”, i-a transmis imediat un internaut.

Răspunsul lui Laurette nu s-a lăsat așteptat: ”Da și e de bine, are bărbatul pe ce pune mana”.

Momentele dificile prin care a trecut Laurette

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. Laurette a avut de suferit când a decis să plece din casa fostului soț, după cum a dezvăluit chiar ea.

”Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița). Eu amstat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?” Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela”, a declarat Laurette recent.

”Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit”, a mai dezvăluit aceasta.

citește și...