FOTO / Ce meserie are, de fapt, Loredana Chivu! Puțini știu cu ce se ocupă blondina focoasă 

30.04.2022, 21:32
FOTO / Ce meserie are, de fapt, Loredana Chivu! Puțini știu cu ce se ocupă blondina focoasă 
Ce meserie are, de fapt, Loredana Chivu! Puțini știu cu ce se ocupă blondina focoasă/ foto: instagram

Loredana Chivu este una dintre cele mai controversate dive din showbiz-ul românesc! De fiecare dată, blondina face furori cu aparițiile sale și mulți bărbați și-ar dori să fie în preajma ei. Cu toate acestea, Loredana Chivu nu este doar o tânără provocatoare care pozează sexy. Puțini s-au gândit că vedeta tv are și un job care îi umple considerabil conturile. Iată cu ce se ocupă? 

Loredana Chivu are un job full-time

Dincolo de operațiile estetice și aparițiile incendiare, Loredana Chivu mai are timp și să muncească. Într-o emisiune tv, Loredana Chivu a dezvăluit ce job are. Blondina a dat cărțile pe față și a detaliat ce meserie are, de fapt. Se pare că blondina este director de marketing la o firmă. Da, ați auzit bine!

Pentru a le închide gura răutăcioșilor, care au acuzat-o în repetate rânduri că ar fi ‘sponsorizată’ de bărbați cu bani Loredana Chivu a arunca bomba. În sfârșit, ea a recunoscut de unde provin veniturile sale.

„Voi nu știți că eu sunt și director de marketing la o firmă, fac foarte multe lucruri, chiar dacă nu le arăt pe toate. Salariul meu nu știu dacă e ok să-l spun. E foarte bun.”, a declarat Loredana Chivu într-o emisiune de la Antena Stars.

De asemenea, blondina a terminat liceul economic și a început și facultatea, însă nu a reușit să o termine.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta este. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe.”, a mai spus Lore într-o emisiune tv.

Fosta asistentă tv, mutilată din cauza unei operații la fese

În 2021, Loredana Chivu mărturisea că problemele i-au apărut la scurt timp după operație, iar zona posteriorului s-a umplut de vânătăi. La câteva săptămâni distanță, vedeta a ajuns la spital în stare gravă, cu septicemie și tensiune 6.

Cel mai tare m-a durut că omul acesta care vrea să pară că are o afacere, nu a vrut să cheme salvarea, când eram pe moarte, ca să nu asocieze clinica lui cu mine. Medicii de acolo s-au chinuit să-mi ridice tensiunea că nu puteam intra în operație că muream așa. Mama mea a fost lângă mine tot timpul. Săraca m-a văzut în cele mai grele… niciun părinte nu-și dorește să-și vadă copilul așa. Vreau să fiu puternică, să depășesc acest episod.

Îmi doresc să se facă dreptate și să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut eu. Până acum două luni nu mi-am făcut o baie normală. Eu nu mai stiu cum e sa faci o baie normal în cadă, sau să intru într-o piscină sau în mare. Eu îmi aleg hainele în funcție de pansamente. E o traumă pentru mine, nu am depășit-o încă. Știi care a fost reacția lui la tot ce mi s-a întâmplat mie? M-a dat în judecată, ca să nu vorbesc”, a povestit Loredana Chivu, cu ochii în lacrimi, la Antena 1.

citește și...