FOTO / Ce face Amalia Enache ca să slăbească. ”Nu mă cântăresc, nu am cântar în casă”

25.11.2022, 10:51
FOTO / Ce face Amalia Enache ca să slăbească. ”Nu mă cântăresc, nu am cântar în casă”
Ce face Amalia Enache ca să slăbească

Vedeta de televiziune Amalia Enache este o prezență extrem de atrăgătoare, oriunde își face apariția. Aceasta arată foarte bine și știe cum să își pună în valoare formele. Amalia Enache a mărtursit ce anume face atunci când își dorrește să scape de câteva kilograme.  Nu mă cântăresc, nu am cântar în casă”, a spus vedeta.

Prezentatoarea de televiziune Amalia Enache are grijă la silueta sa.

Vedeta TV a explicat, pentru playtech.ro, ce anume face atunci când vrea să slăbească.

Ce face Amalia Enache ca să slăbească. ”Este foarte clar, știu despre mine că nu pot să urmez diete clare”

„Metoda este aceea binecunoscută de către noi toate, pe care putem să o aplicăm doar atunci când suntem cu adevărat pregătite să facem asta. Am mâncat mai puțin. Da, mi-a luat ceva vreme. Am încercat ce știam eu și sport. Este foarte clar, știu despre mine că nu pot să urmez diete clare, în care micul dejun e ceva, prânzul nu știu ce, gramaje, trebuie să îți gătești, să îți pui în caserolă, să mănânci numai anumite lucruri. Eu nu pot, nu am această disciplină legată de mine și oricât mi-aș pune rezoluții de Revelion legate de asta, nu voi fi altcineva decât cine sunt. Și atunci am zis: ce poate să facă un om ca mine, care mai degrabă mănâncă pe unde apucă? Ce poate să facă este să mănânce foarte puțin!”, a declarat Amalia Enache.

„Nu mă cântăresc niciodată. Dacă încap în ce-mi convine, uite, în rochii cu talie din asta, sunt foarte mulțumită. Nu mă cântăresc, nu am cântar în casă”, a adăugat aceasta.

Amalia Enache este mama unei fetițe

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziune PRO TV. În plan personal, Amalia Enache are o fetiță superbă, care se numește Alma. Vedeta a vorbit despre fiica sa, dar și despre tatăl micuței în cadrul unui interviu pentru click.ro. Întrebată cine este tatăl fetiței ei, Amalia Enache a fost extrem de discretă și nu a dat prea multe detalii: ”E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”.

Vedeta TV a explicat și cine o ajută cu creșterea fetiței: ”Nu am o bonă. E bunica, e tatăl ei, atât. Suntem în familie”.


Amalia Enache a mărturisit că face tot ce poate pentru a petrece cât mai mult timp cu fica sa, Alma: ”Cât de mult pot eu. Pentru că eu lucrez seara și, de la ora 20, nu sunt cu ea, la culcare, în timpul săptămânii. Doar în week-end. Când era mai micuță, a mers la grădiniță, până la prânz, câteva ore, și, atunci, eu sunt cea care a culcat-o, întotdeauna, somnul de prânz și am stat cu ea până la momentul de plecat, seara, la serviciu. De asta, când sunt la majoritatea evenimentelor, sunt împreună cu fetița, pentru că nu vreau să o las acasă. Vreau să trăim împreună aceste momente… Mă joc cu ea foarte mult. E un copil cu multă imaginație, care creează. E un regizor. E regizorul și scenaristul casei. Ne dă roluri, face persoanaje și suntem, rând pe rând, toate personajele pe care și le imaginează ea”.

citește și...