FOTO / Ce bine arată Karmen, fiica lui Adi Minune, în costum de baie! Super hot!

26.11.2021, 13:17
FOTO / Ce bine arată Karmen, fiica lui Adi Minune, în costum de baie! Super hot!
FOTO / Ce bine arată Karmen, fiica lui Adi Minune, în costum de baie! Super hot!

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, a postat în mediul online o fotografie în care își expune trupul într-un costum de baie decupat. Artista, în vârstă de 23 de ani, are un trup cu forme care atrag imediat atenția. Fiica celebrului artist Adi Miinune a făcut furori pe internet cu apariția sa.

Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a încântat prietenii virtuali cu o imagine în care apare într-un costum de baie de culoare neagră, foarte decupat.

”Want back! ☀️ Sunt singura care e născută iarna, dar urăște frigul?”, a notat artista în dreptul fotografiei.

Ce bine arată Karmen, fiica lui Adi Minune, în costum de baie! Fanii au fost încântați să o vadă așa

Postarea lui Karmen a primit numeroase aprecieri din partea internauților, dar și o mulțime de mesaje.

”Uimitor de frumoasă. O zeiță a frumuseții. Bestial de frumoasă. Unică. Tot respectul”, ”Mult prea frumoasa”, ”Ce costum misto ”, ”Ce șolduri mari”, ”„Cam mari implanturile pentru înălțimea ta”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Karmen are o fetiță cu Bogdan Căplescu

Karmen este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață.

„Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

citește și...